- Konu Sahibi Sympathique
-
ben şimdi bu tarifi çok güzel uyguluyorum ama hiç unutmam evleneli 2hafta olmuştu ve deli gibi tarifler bulup yapmaya çalışıyordum birçoğunuda ilk yapmama rağmen tat olarak iyi oluyordu ....ama bu tavuk dolmasını nasıl özendim...allahım fırından çıktı....sofra o biçim eşimde bende gözümüzü alamıyoruz ana kes kes kesilmiyo......neyse kestik bir kaşık alalım dedik.....oooooooo....hatırlamak bile istemiyorum ne içindeki harç pşmiş ne tavuk pişmiş...ama dışı nar gibi kıpkırmızı....zavallı kocişim......çorbaya talim etti ama bozuntuyada vermedi çok şükür...bir daha ki sefere daha iyi olur demekle yetindi.....ayyy çok kötüydü....ama şimdi ellerime sağlık insana zamanla neleri başarıyor .....paylaşımın için saol canım...
yarin yapicam bunu..ama ben haslamadan postette koymak istiyorum firina.insl.becerebilirim
canim tavuk buyuk oldugundan dolayi tam pismiyo, oyuzdsen ilk once biraz haslayip sonra firina veriyorum ,neden benimki kadar fazla kizartmazsin ben yazdim biz fazla kizarmis seviyoruz diye, bide bu sostan oyle oluyo , tabiki nasil isterseniz o sekilde yapabilirsinçok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
bende senin yaptığın şekilde bi deneyeyim ben direk haşlamadan fırında kızartıyordum bide haşlayarak deneyeyim ama sonrasında senin tavuğun kadar kızartmam heralde
Bnde denemk istiyorum ama iki kişiye cok gelir sanirm bide misafire denesem bide guzle olmazsa diye endişeleniyorum ellerine sağlik seninki çok lezzetli görunuyo
canim tavuk buyuk oldugundan dolayi tam pismiyo, oyuzdsen ilk once biraz haslayip sonra firina veriyorum ,neden benimki kadar fazla kizartmazsin ben yazdim biz fazla kizarmis seviyoruz diye, bide bu sostan oyle oluyo , tabiki nasil isterseniz o sekilde yapabilirsin
canim sen normalde tavk pisirmiyomusun illaki buyuk olcak degilya kucuk tavuk al doldur
misafirlerin icinse bence kesinlikle dene bunda endiselencek bisey yok kolay ,doldur igneyle dik dudukluyo koy biraz haslansin ,sonra bunu bi tepsiye koy ,uzerine sosunu sur tekrar firina koy bence dene kesin guzel olcaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?