Kızlar biz genelde tavuk köftesini hazır alırdık. Bu kez kendim yapmayı düşünüyorum. Tariflere bakıyorum, bazısı ekmek içli bazısı galeta unlu, bazısı yumurtalı bazısı yumurtasız. Bunlar neye göre oluyor, aralarında ne fark oluyor? Usta aşçı olanlardan yada bilenlerden yardım istiyorum :104:
açıkçası ben bekarken annem tavuk göğsünü kıyma gibi kıydırıp ekmek içi, yumurta ve baharatlarla yapardı güzelde olurdu hiç galete unlu denemedik onun tadı nasıl olur bilmem
Kızlar biz genelde tavuk köftesini hazır alırdık. Bu kez kendim yapmayı düşünüyorum. Tariflere bakıyorum, bazısı ekmek içli bazısı galeta unlu, bazısı yumurtalı bazısı yumurtasız. Bunlar neye göre oluyor, aralarında ne fark oluyor? Usta aşçı olanlardan yada bilenlerden yardım istiyorum :104:
tavuk köftesini sık sık yaparım çocuklarım da çok severler. ben genelde kendi hazırladığım galete unu gibi kurutulmuş ekmek içini kullanıyorum. onun dışında bir yumurta, biraz tuz biber kekik bir kaşık biber salçası biraz kimyon ve bol sarımsak koyarım. biraz da sıvıyağ koyarsan süper olur afiyet olsun:))
iyi hoş güzel afiyet olsunda :) nası yaptın tarifini yazmazmı insan aaaa :) istiyorum tam tarifini ver bide ben denim bakim nasıl oluyomuş şekerim tavuk gögsünü nasıl kıyma haline getiriyoruz robotta çeksem bozmazmı ya bi duymuştum dondurup öle robotta çekiyolarmış sen nası yaptın bakim anlat anlat :)