Yok ben unutmam ama başka şeylerde bakBence bendeki tarifi sen bile unutmuşsundur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben unutmam ama başka şeylerde bakBence bendeki tarifi sen bile unutmuşsundur![]()
Sen eşin ile ilgilen.Nevreste abla hakkını helal et ben yemek topiğinden çıkıyorum.
Kendine iyi bak iyi akşamlar .
Beni istemeyen sevmeyen olabilir saygı duyarım.
Ortamınızın huzuru kaçmasın .
Neden bu kadar özgüvensizsin?Nevreste abla hakkını helal et ben yemek topiğinden çıkıyorum.
Kendine iyi bak iyi akşamlar .
Beni istemeyen sevmeyen olabilir saygı duyarım.
Ortamınızın huzuru kaçmasın .
İstenilmiyorum ben burda eminim.Neden bu kadar özgüvensizsin?
Burası milletin babasının tarlası değil ki, herkes kadar sen de buradasın
Neyse düşüneyim enkazdan cıktım 12den 6 buçuğa kadar elektrik yokken doğum günü partisi yaptık dün akşamda yoktu fena gümledim çarşı karışıkVardır bence![]()
Böyle birşey söz konusu olamaz. Gözardı seçeneği diye birşey var ve birçok insan da bunu severek kullanıyor.İstenilmiyorum ben burda eminim.
O yüzden kimsenin başı ağrımasın.
Zaten yarın konu açacağım daha çok zamanın varNeyse düşüneyim enkazdan cıktım 12den 6 buçuğa kadar elektrik yokken doğum günü partisi yaptık dün akşamda yoktu fena gümledim çarşı karışık![]()
Kime göre neye göre ? Kendimden başka kimseyi zirvede görmediğim için, sevmeyeni daha doğrusu zıt olduğum kişileri gözardı ederim ben genelde :)
Tamam darlıyım canoyuZaten yarın konu açacağım daha çok zamanın var![]()
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Göz ardı edince noluyor?Kime göre neye göre ? Kendimden başka kimseyi zirvede görmediğim için, sevmeyeni daha doğrusu zıt olduğum kişileri gözardı ederim ben genelde :)
Kalırdım tabii.. Ben kendimi olduğum gibi seviyorum
Görmüyorsun mesajlarıGöz ardı edince noluyor?
Darısı başınıza
Bu özelliğin olduğunu bilmiyordumGörmüyorsun mesajları
AminnnnDarısı başınıza![]()
Evet, kimsenin babasının tarlası değil.Neden bu kadar özgüvensizsin?
Burası milletin babasının tarlası değil ki, herkes kadar sen de buradasın.
Ya da neden içinden gelen birşeyi başkaları için yapmaktan vazgeçiyorsun ?