- 24 Eylül 2018
- 102.553
- 303.025
- 898
Aretim ,hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aretim ,hoşgeldin
Hoşbuldum aretimAretim ,hoşgeldin![]()
Aşkom sayfayı güncelleyip seni etiket yapacaktım
Ben de iyiyim aşkom ,şükürAşkom sayfayı güncelleyip seni etiket yapacaktım
İyiyim aşkom sen nasılsın![]()
![]()
Almanyanin yöresel yemekleri enterYarın akşam 20.00 de bekliyorum.
Yöresel yemekler yapacağız.Ama farklı şeyler istiyorum.Klasik tarifler istemiyorum.
Diyet nasıl gidiyor aşkomBen de iyiyim aşkom ,şükür![]()
O Dünya mutfağı olmasınAlmanyanin yöresel yemekleri enter
Bize bi steak tartar yaparsın artıkAlmanyanin yöresel yemekleri enter
İyi aşkom devam ,yaza kadar böyle sıkı sonra bakıcaz bakalımDiyet nasıl gidiyor aşkom![]()
Peki.
O dalga geçildiğini söyleyen arkadaşın yaptığı yorumda da O kişiyi yerdiğini gördün mü?
O’na da beğenmedim attın mı?
Seda'nın hatası vardır. O olaya denk gelmediğim için meseleyi bilmiyorum.Peki nedenini biliyor musun
Seda biliyor nedenini
Yani ben kimseyi savunmuyorum.
Ama Seda bunu bilerek burada kalıyor.
Neden tepki verildiğini biliyor.
Biz bunu onunla özelden konuştuk.
Berlin usulü yaprak sarmaAlmanyanin yöresel yemekleri enter
Devam ediyorum aşkomİyi aşkom devam ,yaza kadar böyle sıkı sonra bakıcaz bakalım
Senin nasıl devam ediyor musun![]()
Burada bir şey yaşanmadıSeda'nın hatası vardır. O olaya denk gelmediğim için meseleyi bilmiyorum.
Neden hemen karşı tarafa da şunu bunu yaptın mı ettin mi diye okları karşı yöne çeviriyorsunuz?
Yasmin ile ne yaşadığını bilmem ama bariz bir şekilde burada Seda ile dalga geçen üç üye var. En çok biri aktif (Lafım yasmin'e değil, belirteyim de). Bir yıldır belki de dalga geçiliyor (eleştiri değil). Hiç komik değil.
Kim olduğunu anlar kendisi.
Canım.
Teşekkür ederim
İnşallah aşkom hedefimiz o yönde bakalımDevam ediyorum aşkom
Yaza kadar yaparsak iyi olur![]()
Aşağı saksonya usulü kremalı hınzır bacağı nasilBerlin usulü yaprak sarma![]()
Aslında ben 4 kilo daha versem yeterİnşallah aşkom hedefimiz o yönde bakalım![]()
Aslen nerelisiniz?Almanyanin yöresel yemekleri enter
Benim değerler daha tam olarak düzelmedi aşkom ,o yüzden çok hızlı veremiyorum zaten biliyorsun bizim için olduğumuz kiloyu sabit tutabilmek bile başarıAslında ben 4 kilo daha versem yeter
Ama işte korumak için bozmak istemiyorum.