- 20 Ocak 2010
- 50.380
- 201.485
- 1.223
- 44
İyi de seni görünce aklıma meme geliyo e meme gelince de napim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de seni görünce aklıma meme geliyo e meme gelince de napim
Etkilendin,gözlerinden anladım cancağızım
Örtmenim, ben Canomun kanat tarifiyle katılabilir miyim?Tarif çok daha
Sen ne zaman banlancan iisallak?
Bizi almıyor maalesef cınımÖrtmenim, ben Canomun kanat tarifiyle katılabilir miyim?
Aşerdim resmen cancağzım, mide ekşimesi tuttu ondan öyle bakıyorum.Etkilendin,gözlerinden anladım cancağızım![]()
Anladım cancağızımAşerdim resmen cancağzım, mide ekşimesi tuttu ondan öyle bakıyorum.![]()
Sen zaten fasulyesinBizi almıyor maalesef cınım
Roka-tere-turşu?Yanına pilav cacıkAllah bereket versin
Allah sahibine bağışlasın kullanacak olan hayrını görsünBu geliyordu simdi bide meme eklendi
![]()
Yeme de yaninda yatRoka-tere-turşu?
O eskidendiSen zaten fasulyesinhep birinci cano
![]()
Benim dönen peynir tabağı lazım cancağzım, bir de kebapçı bakırı.Yeme de yaninda yat![]()
Banlanınca arkamdan ağliyorsun sanki bilmiyorum ss lerin geliyor hep banaSen ne zaman banlancan iisallak?
Seviyom napimBanlanınca arkamdan ağliyorsun sanki bilmiyorum ss lerin geliyor hep bana![]()
Sen birinci olmadın mı hiiç? Kandırık atma, inanırımSen daha önce 1.oldun hem boşuna uğraşma ben birinci olacağım hazır sizler yokken![]()
Verdim onuÖrtmenim, ben Canomun kanat tarifiyle katılabilir miyim?
Peki ya gold takımlar? Oldu mu sana 3 eksik ,yine zarardasin cancağızımBenim dönen peynir tabağı lazım cancağzım, bir de kebapçı bakırı.![]()