En son iki yıl önce birinci oldumKazanmama ihtimalin yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son iki yıl önce birinci oldumKazanmama ihtimalin yok
Hadi onun mantisina laf ettiniz neyse de benimkine bile laf ettinizKızın mantısına yapmadığımızı bırakmadık. Kızın çıt sesi çıkmadı. Yeniler bilmiyor buraların huyunu suyunu.
Ooo mantılar çoluğa çocuga karıştıBiraz gelseMantılar askere gitti mi sorardık
![]()
Kime etmedikHadi onun mantisina laf ettiniz neyse de benimkine bile laf ettiniz
Şş dün bitmis konuya bibi nasil geldi ama yarıldım abzgaDünmybiglove ye saydırdım bak sohbet ediyoruz
normalde tripli olsa veya beni anlamasa yüzüme bakmaz
![]()
Edilmeyecek gibi miydi allasen, kaldırmayacağını bilsem yazmazdım. Arkandan dedikodunu yapardım.Hadi onun mantisina laf ettiniz neyse de benimkine bile laf ettiniz
Az önce şu ikincilik mevzusuyla ilgili ben de yazdımEvet elticim.
Misâl @Nane Limon Kabugu , kadının bizden çekmediği kalmadı 2.lik durumu yüzünden. Ama artık hepimiz birbirimizle şakalaşıyoruz.
O kişiye neden öyle davranıldığını bilmeden, herkesi yaftalamak hoş olmadı.
Ben o arkadaşı merak ettim ya, eski nickini bulup araştırmak istiyorum.
Gec kaldıŞş dün bitmis konuya bibi nasil geldi ama yarıldım abzga
Valla benim esim için sıkıntı yok adam bakiyo aaa brokoli diil diyo sukrediyo yiyo naparsam yapim abzEdilmeyecek gibi miydi allasen, kaldırmayacağını bilsem yazmazdım. Arkandan dedikodunu yapardım.![]()
Az önce bu sıra takıldığımız dediğim kişi deynepnazdıAz önce şu ikincilik mevzusuyla ilgili ben de yazdım
Aynı şekildedeynepnaz a pişi ile ilgili yazdım
Okuyan birileri dalga gectiğimi mi düşünüyor şimdi![]()
AnladımAz önce bu sıra takıldığımız dediğim kişi deynepnazdı![]()
Ona onu yaptırıp küçümseyelimAnladım![]()
Dunku yazilanlari okumadimPeki dün birinci olan arkadaşımızın tarifi için bir sürü eleştiri yapıldı ona neden destek olmadınız?
Geçen bir arkadaşımıza eleştiri yapıldı hatta hala esprisi yapılıyor ona neden destek olmadınız?
Bende bunu merak ediyorum!
Seda kim neyi neden yapıyor biliyor zaten...
Laf sokma değil ki, şakayla karisik diyoruz napicaz ki başka? Dümdük niye picagi her fotoda cekiyosun demek yerine samuray gibi gosteriyosun diyorum, anlayan anlar ordan da.Bilmiyorum
Eskiden yasanalarida bilmem kac sene once arada yarissam da aktif olarak gecen seneden beri burdayim disardan 3.sahis olarak Sedayla dalga geciliyor gibi geldi
Kendi aranizda acimasiz sakalar yapiyosunuz ama bunun saka oldugu gayet belli
Bu arada dedigim gibi hic kimseyi tanimam etmem
Ha siz oyle degil diyorsaniz bisey diyemem ama alttan laf sokmalara vs kac defa rast geldim dayanamadim sadece
Bir kere yamuk dediOna onu yaptırıp küçümseyelim![]()
Ya Esli’cim, bizim topiğimiz bdv falan gibi değil. Yıllardır hepimiz arkadaşız neredeyse.Az önce şu ikincilik mevzusuyla ilgili ben de yazdım
Aynı şekildedeynepnaz a pişi ile ilgili yazdım
Okuyan birileri dalga gectiğimi mi düşünüyor şimdi![]()
Sonra dan gelmeme rağmen kaç kere denk geldimKızın mantısına yapmadığımızı bırakmadık. Kızın çıt sesi çıkmadı. Yeniler bilmiyor buraların huyunu suyunu.
Buralar böyleHadi onun mantisina laf ettiniz neyse de benimkine bile laf ettiniz