• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dogrudur
Herkes halinden memnunsa benimki biraz oyle oldu aslinda hic karismicaktim da sanki bicok kisi alay ediyor onunla bu canimi sıktı
Dediğim gibi onceden yasananlari bilmiyorum burdan nevreste disi kimseyle ozel bi konusmamda yok( sadece tarif için)
Disardan sanki yalniz kalmista herkes ustune gidiyor gibi algiladim ama once yasananlari bilmem
Hic karismasam daha iyiydi
Kiz oyle olsa her gün kahvesini yapıp keyif yapar mı burda? 🤣

Dogrudur
Herkes halinden memnunsa benimki biraz oyle oldu aslinda hic karismicaktim da sanki bicok kisi alay ediyor onunla bu canimi sıktı
Dediğim gibi onceden yasananlari bilmiyorum burdan nevreste disi kimseyle ozel bi konusmamda yok( sadece tarif için)
Disardan sanki yalniz kalmista herkes ustune gidiyor gibi algiladim ama once yasananlari bilmem
Hic karismasam daha iyiydi
Memnun olmasa burada olur mu?
Yani siz ona ne demek istediniz?
Birde bu taraftan bakın.

Çünkü sohbete çok dahil olmuyor.Kendine yakın bulduğu bir şeyi üstüne alabiliyor.Nane kimbilir onu sebeple yazdı.
Ayrıca biz burada cidden eğitim veriyoruz.Kimse bunu anlamıyor.
Seda hala çok iyi değil bazı şeylerde ama gelişmedi mi?
Biraz o taraftan baksa herkes🤷
Temizlik,hijyen,düzen,kullandığımız eşyalar.Bu konuda herkes eleştirdi hala eleştiriyor.Ama bunu kendisine söylüyorlar.
İlk geldiği günle şimdi arasında büyük fark var. Devam ederse çok daha iyi olacak
Aslında o gayet sakin hep daha dikkatli olurum dedi. Hiç küsmedi bile

İlk geldiği günle şimdi arasında büyük fark var. Devam ederse çok daha iyi olacak
Aslında o gayet sakin hep daha dikkatli olurum dedi. Hiç küsmedi bile
Yoksa söylüyoruz ve bu onu biliyor.
Kahvesine köpüksüz diyoruz hala yılmadan köpüksüz kahve yapıp atıyor 😄

Bu arada ben bu arkadaşın eski nickini buldum. Her şeyi eleştiren üyelerden biriymiş, bir ara da sizi eleştirelim.

Bakın dün mybiglove mybiglove ‘u nasıl eleştirmişim.

Ama sizin eleştirileriniz hep şikayet üzerine olmuş, ben yemek eleştirmeni olarak girişirim.

Bu arada ben bu arkadaşın eski nickini buldum. Her şeyi eleştiren üyelerden biriymiş, bir ara da sizi eleştirelim.

Bakın dün mybiglove mybiglove ‘u nasıl eleştirmişim.

Ama sizin eleştirileriniz hep şikayet üzerine olmuş, ben yemek eleştirmeni olarak girişirim.
Bisey diyeyim mi hic ugrasmam gercekten:)
Eski nickimi bicok kisi biliyodu zaten

Back
X