- 22 Temmuz 2017
- 47.239
- 139.281
- 598
DımamPeki patlıcanları bi köşede unutayım 4 hafta sonra görüşürüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DımamPeki patlıcanları bi köşede unutayım 4 hafta sonra görüşürüz![]()
Ben her şeyi kaldirabilen bi tipim valla az çok biliyosun nevom ben ne alinirimm ne sinirlenirim kendim dalga gecerim, zaten bence böyle yaşamak lazım hayati.Ben yorum yapmak isterdim ama bir kere çok güzel olmuş dedim![]()
Aslında bir yıl bize takılsan eleştire eleştire seni Pinterest Girl yaparızBen her şeyi kaldirabilen bi tipim valla az çok biliyosun nevom ben ne alinirimm ne sinirlenirim kendim dalga gecerim, zaten bence böyle yaşamak lazım hayati.
Ben komiklikle yaşayan bi tipim, diğer türlüsü bana göre diil![]()
Ya kadını çiğ brokolilerden mantılara, el açması böreklere, içli köftelere yöneltip, evliliğini kurtardık. Adam artık çoğunlukla evde yer oldu.Aslında bir yıl bize takılsan eleştire eleştire seni Pinterest Girl yaparız
Böyle olduğun için rahatça yazıyorum canım
İyi ki böylesin![]()
Kaos severler99 ziyaretçi mi![]()
Bize daha çok takılsa kocası kategori önerisi yapacakYa kadını çiğ brokolilerden mantılara, el açması böreklere, içli köftelere yöneltip, evliliğini kurtardık. Adam artık çoğunlukla evde yer oldu.![]()
Valla vakit olsa hep katılırım da, bazen öyle yoğun geçiyor ki, hic yemek yapamiyoruz, annem olmasa aç kalicaz, akşam gelip direkt ona damliyoruz, hafta sonu da bütün hafta yapamadığım temizlige girisiyorum yine anama damliyoruz, ocak gibi rahatlarım insallah, ondan sonra hurrraaaa.Aslında bir yıl bize takılsan eleştire eleştire seni Pinterest Girl yaparız
Böyle olduğun için rahatça yazıyorum canım
İyi ki böylesin![]()
99 ziyaretçi mi![]()
Canı ne istiyorsa söylesin, ona uygun tarifiBize daha çok takılsa kocası kategori önerisi yapacak![]()
Allah razı olsun iyi ki annen var o zamanValla vakit olsa hep katılırım da, bazen öyle yoğun geçiyor ki, hic yemek yapamiyoruz, annem olmasa aç kalicaz, akşam gelip direkt ona damliyoruz, hafta sonu da bütün hafta yapamadığım temizlige girisiyorum yine anama damliyoruz, ocak gibi rahatlarım insallah, ondan sonra hurrraaaa.
Bu ara bir de stajyerler ile uğraşıyorum valla al hepsini vur duvara
Bana uyar
Eşin ile aranı düzelt o daha önemli.Ben aralık ayında olmayacağım.
Eşimle sorunlarım var.
Söylediğim gibi.
Hakkınızı helal edin iyi geceler.
kazanacak olan arkadaşa canı gönülden bol şans başarılar.
![]()
Evet.Eşim ile aranı düzelt o daha önemli.
O zaman biraz ara ver bakma telefonaEvet.
Bencede.
Evde huzursuzluk oluyor.
Geceleri maalesef.
Evet.O zaman biraz ara ver bakma telefona