- 2 Aralık 2015
- 33.885
- 111.880
- 598
Çok ah aldım çokYa bırak şimdi…
Ev halkı beğendi mi beğendi afiyetle yedi ama görseli her zamanki gibi olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ah aldım çokYa bırak şimdi…

Pişi yaptım ama her zaman ki yaptığım gibi olmadıHanginiz beddua etti bana
![]()
Bize de atsaydın ya görseliÇok ah aldım çok
Ev halkı beğendi mi beğendi afiyetle yedi ama görseli her zamanki gibi olmadı![]()
Çektim ama huyum kurusun beğenmeyince atnıyorumBize de atsaydın ya görseli![]()
Söz linçlemeyecemÇektim ama huyum kurusun beğenmeyince atnıyorum![]()
Sus konuşma, neden mi, inanırımSöz linçlemeyecem
Ben de öğlen kahvaltısı yapacağımÇektim ama huyum kurusun beğenmeyince atnıyorum![]()
SivaslılıqueBen de öğlen kahvaltısı yapacağım Eki Görüntüle 3680047
Kardeşime geldim küçük oğlumla pişi olmasa da bol kalorili katmer![]()
Ooooo severizBen de öğlen kahvaltısı yapacağım Eki Görüntüle 3680047
Kardeşime geldim küçük oğlumla pişi olmasa da bol kalorili katmer![]()
İçli pişi de var neyli yaptınEsasında görüntü kötü değil, ama annelerimiz yapar ya anne pişisi, aynı öyle oluyordu görüntü, bu normal hamur kızartması. Yağı biraz fazla ısırmışım koyar koymaz kızardıEki Görüntüle 3680048
Hayir kesinlikle senin icin yazmadimBenim mesajım için mi bu açıklama sedayla dalga geçme gibi bir amaçla yazmadım mesajımı
ayrıca burada benden daha eski yarışmacısın bende konuyu takip ettiğim dönemlerden tanıyorum seni benim için dalga geçiyor demene üzülürüm
Gelecek ay için ip ucu soruları soruyordum sadece
Bunlar niye çok düzgün olmuşEsasında görüntü kötü değil, ama annelerimiz yapar ya anne pişisi, aynı öyle oluyordu görüntü, bu normal hamur kızartması. Yağı biraz fazla ısıtmışım koyar koymaz kızardıEki Görüntüle 3680048
Kim etmedi desen daha mantıklı olurPişi yaptım ama her zaman ki yaptığım gibi olmadıHanginiz beddua etti bana
![]()
Menemen yaptım ben, olur muSiz neden yapmadınız pişi?Siz yapın, sizin işinize de kusur bulayım öyle yaparım
Aranızda hala pişi yapmayanlar var görüyorum![]()

İsteyen oklava kullanabilirYeni kategori benim seveceğim bir kategoriymiş, oklovalar mı çalışacakNevreste
Cısslı bir kategori olduğu kesin
![]()
İsteyen oklava kullanabilir![]()
![]()
Yarışma bitmedi mi