Sonra bu kadar kilo nerden geldi dimi
Mutfağa koşup hıncını peynir ekmekten çıkartmıyorsundur umarım
Yoksa yeşilçayını yudumlayıp, ufka doğru mu bakıyorsun
Sarma çok nankör bir yemek değil mi, sarmasıydı içiydi gıdı gıdısı hiç bitmiyor ama 5 dakika da tükeniyor
Bende bugün kendimi vişnelerin efendisi olarak ilan ettim, kendileri tişörtümde eşsiz bir çalışma yaptı
Reçeliydi, kompostosuydu günü bitirdik
Yemek güzelse ben yerim üşenme hemşehrim
Sarma çok nankör bir yemek değil mi, sarmasıydı içiydi gıdı gıdısı hiç bitmiyor ama 5 dakika da tükeniyor
Bende bugün kendimi vişnelerin efendisi olarak ilan ettim, kendileri tişörtümde eşsiz bir çalışma yaptı
Reçeliydi, kompostosuydu günü bitirdik
Yemek güzelse ben yerim üşenme hemşehrim
Ohhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.
Ben sarmanın içini hazırlayana kadar üşenirim, gerisi kolay gelir. Misafirim gelmeyecekse de az yaparım, kendime göre yani
Ohhh, sefanız olsun. Ağız tadıyla tüketin inşallah hemşehrim.
Ben sarmanın içini hazırlayana kadar üşenirim, gerisi kolay gelir. Misafirim gelmeyecekse de az yaparım, kendime göre yani
Saolasın canım benim inşallah
Bizde sarma yaptık mı pestilimiz çıkana kadar sararız uzun süre uğraşmamak için 2 ay önce sarmıştık annemle ara ara tüketiyoruz. Kış için tekrar başına oturacağız bakalım iyi oluyor böylesi
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudum iflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş, üyelerden birinin rütbesinde adım adım hedefe yazıyormuş, adım adım künefe diye okudum iflah olmaz bir tatlı bağımlısıyım