Popüler Konu Tavuk Yemekleri

Herkesin yaptığı kendine güzel Deyno hanım
Ayy ben senin tarifinle yaptım çok güzeldi tadı.
Ama benim misafirlerim vardı. Çocuk ,sokak kedileri ve arılar ile mücadelede alelacele bir çekim oldu
zaten tavukları mangala önce koyup, ateşi ayarlayamayıp güzelim kanatları yakan eşime de söyleyecek lafım yok, söz verdi yeniden daha dikkatli yapacak

Dedim ama ben dedim. Ateş köz olmadan koymuş dedim Çünkü bizim evde mangalı ben yaparım. Eşim de pek anlamaz sonu aynı sizinkinin benzeri olur Tekrar bir sunum çeker eklersin. Daha güzel olur

Dedim ama ben dedim. Ateş köz olmadan koymuş dedim Çünkü bizim evde mangalı ben yaparım. Eşim de pek anlamaz sonu aynı sizinkinin benzeri olur Tekrar bir sunum çeker eklersin. Daha güzel olur
Aslında çok güzel yapar. Misafir de olunca yanında birbirinden etkilendiler herhalde.
Diğer etler, köfteler güzel oldu da olan benim kanatlara oldu

Ben hep Canom gibi fırında yapıyorum Pakay ve cidden muhteşem oluyor. Hatta mangaldan daha lezzetli oluyor.

Henüz konuna bakmadım, güncelleyeceksen bakmayayım.

3 tanesinde fazla belli olmuyor fazla yanık olduğu. Oylamada belli olmayanlardan eklersen anlaşılmaz aslında. Çok belli olanları konudan sil istersen. İçime sinmedi illa dersen daha çok var zaten yaparsın. Yazıp yazmama arasında kararsız kalmıştım ama kendin yazınca yazayım dedim. Sonra yanık deyince kızıyolla bazıları

Ben de çok güzel karışırım. Çiğ olmasın, iyi pişsin, yakma, kırmızı olsun vs. Sevgi dolu bakış atar arada

Göz var izan var, tarifi C A N O dan dün aldım, sunumu da ortada. Eee benimki de ortada. Nasıl yanmamış diyeyim şimdi kendi yaptığıma

Mangaldan lezzetli olabilemez uleyn. O köz tadı başka
Yok bacım, belki de sosu yüzünden bilmiyorum. Ben ki mangal işini çok severim, bu fırında mangaldan çok mangal lezzetinde oluyor.

En az 10 günde bir yapıyorum. Evet tarifi Canomun sayfasından aldım ve her yapışımda kendisine söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…