Popüler Konu Tavuk Yemekleri

yk valla avla o sana göre öyle
ben yarışmaya katıldığım zaman sana mutfağın halini özelden atınca yerin dar bile olmasın defol çık bidaha girme mutfağa dersin
Bizim de dağılıyor çoğu zaman, emin olabilirsin buna Savaştan çıkmış gibi oluyorAma o heyecanı yaşamak da güzel.
arkadaşlarım için... hevesleri kaçmasın
ben gibi yeni arkadaşlara müsade edin da...
ne bu hep bana hep bana tüm hedayeler size piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sadece hediye için katılmıyoruz ki
Ben en son 2019 da 1.olmuşum. 1.olamasak ta buranın atmosferi, arkadaşlıkları farklı
Nazar etmeyin nooooluuuuur
Sık sık katılın sizin de olur
Bu arada baktım da 44 kere yarışmışım, sadece 3 kere 1.olmuşum
Sen kaç kere katılmaya pes ettin

Hevesin olduğuna emin miyiz ?
evit mavişim yeşillim güzelim bebeğim
benim söylediğim bunların hiç biri değil kaldıki herkes sizin gibi düşünmez abla
düşünmeyebilir.. kimi insanda ruhu okşanarak devam etmek ister
herkesin kişiliği ayrı
ama aylar sonra ama yıllar sonra... bide baya tecrübeli kişiler arasında yarışmaktan çekinende olabilir
çok doğal şeyler bunlar

Ama çok gelen yok Kimse senin gibi düşünmüyor
pihhhhhhhhhhh dur öğleden snra bakim şikayet edenleri etiketliyimde katılsınlar
bu ne la.... aaaaaaaaaaaaaaa
rezil ettiler beni rezilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
tüm oklar üzüreimde

ben sadece hediye için katılıorsunuz demedim
hiç bir zamanda öyle bir düşünceye girmedim cnkü senelerdir burda cok eğleniyoruz katılmayanlar olarakta
ama öyle düşünen arkadaşlarımız ve kırılan arkadaşlarmzda var bunuda biliyoruz herkesin gönlü olsun manasında söyledim

Bende 43 katılımda 4 kere 1. olmuşum.

Ve biz ara verdik Deynep’im. O çok konuşulan C A N O m yaklaşık 8 senedir hiç ara vermedi. Sayılsın katılım sayısı?

Kız biz katıldığımızda tecrübeli miydik, aynı şeyden bahsediyorum işte?

İşte yarışa yarışa ustalaşıp 1.olunuyor çoğu zaman Nadiren kısa sürede 1.olan oluyor, pes etmemek gerekiyor

Neden kırılıyorlar.Herkesin şartları eşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…