Bizim de dağılıyor çoğu zaman, emin olabilirsin bunayk valla avla o sana göre öyle
ben yarışmaya katıldığım zaman sana mutfağın halini özelden atınca yerin dar bile olmasın defol çık bidaha girme mutfağa dersin
Sadece hediye için katılmıyoruz kiarkadaşlarım için... hevesleri kaçmasın
ben gibi yeni arkadaşlara müsade edin da...
ne bu hep bana hep bana tüm hedayeler size piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Profilde de paylaşsan mı Nevoş, hiç 1.olmayanlar yarışıyor diyeAma çok gelen yokKimse senin gibi düşünmüyor
evit mavişim yeşillim güzelim bebeğimHevesin olduğuna emin miyiz ?
benim söylediğim bunların hiç biri değil kaldıki herkes sizin gibi düşünmez ablaBen bu sözlere katılmıyorum cukcukum.
Kimse anasının karnından sunumcu olarak doğmadı.
Ben mesela, ilk 1.liğimi 8. ayda aldım. Yeni arkadaşlardan gelip de ilk ayda olan var mesela.
Katılmadan, sunum araştırması yapmadan ısınılmıyor.
Sizler böyle yazınca zannediliyor ki hep çakılı kadro kazanıyor, ama öyle bir şey yok.
Misâl Joyz ve Margaret. Sürekli adları anılan kişiler, ama 1 senedir 1.likleri yok.
Canom desen o da aylar sonra oldu.
İşin özü ne biliyor musun? 1. olunmuyor ama ilk 5’te bu isimler sürekli olduğu için herkes onları konuşuyor.
pihhhhhhhhhhh dur öğleden snra bakim şikayet edenleri etiketliyimde katılsınlarAma çok gelen yokKimse senin gibi düşünmüyor
ben sadece hediye için katılıorsunuz demedimBizim de dağılıyor çoğu zaman, emin olabilirsin bunaSavaştan çıkmış gibi oluyor Ama o heyecanı yaşamak da güzel.
Sadece hediye için katılmıyoruz ki
Ben en son 2019 da 1.olmuşum. 1.olamasak ta buranın atmosferi, arkadaşlıkları farklı
Nazar etmeyin nooooluuuuur
Sık sık katılın sizin de olur
Bu arada baktım da 44 kere yarışmışım, sadece 3 kere 1.olmuşum
Sen kaç kere katılmaya pes ettin
Bende 43 katılımda 4 kere 1. olmuşum.Bizim de dağılıyor çoğu zaman, emin olabilirsin bunaSavaştan çıkmış gibi oluyor Ama o heyecanı yaşamak da güzel.
Sadece hediye için katılmıyoruz ki
Ben en son 2019 da 1.olmuşum. 1.olamasak ta buranın atmosferi, arkadaşlıkları farklı
Nazar etmeyin nooooluuuuur
Sık sık katılın sizin de olur
Bu arada baktım da 44 kere yarışmışım, sadece 3 kere 1.olmuşum
Sen kaç kere katılmaya pes ettin
Kız biz katıldığımızda tecrübeli miydik, aynı şeyden bahsediyorum işte?evit mavişim yeşillim güzelim bebeğim
benim söylediğim bunların hiç biri değil kaldıki herkes sizin gibi düşünmez abla
düşünmeyebilir.. kimi insanda ruhu okşanarak devam etmek ister
herkesin kişiliği ayrı
ama aylar sonra ama yıllar sonra... bide baya tecrübeli kişiler arasında yarışmaktan çekinende olabilir
çok doğal şeyler bunlar
pihhhhhhhhhhh dur öğleden snra bakim şikayet edenleri etiketliyimde katılsınlar
bu ne la.... aaaaaaaaaaaaaaa
rezil ettiler beni rezilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
tüm oklar üzüreimde
ben sadece hediye için katılıorsunuz demedim
hiç bir zamanda öyle bir düşünceye girmedim cnkü senelerdir burda cok eğleniyoruz katılmayanlar olarakta
ama öyle düşünen arkadaşlarımız ve kırılan arkadaşlarmzda var bunuda biliyoruz herkesin gönlü olsun manasında söyledim
Aaa aynı sayıda katılmışızBende 43 katılımda 4 kere 1. olmuşum.
Ve biz ara verdik Deynep’im. O çok konuşulanC A N O m yaklaşık 8 senedir hiç ara vermedi. Sayılsın katılım sayısı?
2.liklerimi ya da ilk 5’lerimi saymadım Deynep’im, onları neden sayalım ki?Aaa aynı sayıda katılmışız
Benim 2.liklerim de var ama
İşte yarışa yarışa ustalaşıp 1.olunuyor çoğu zamanevit mavişim yeşillim güzelim bebeğim
benim söylediğim bunların hiç biri değil kaldıki herkes sizin gibi düşünmez abla
herkesin kişiliği ayrı
ama aylar sonra ama yıllar sonra... bide baya tecrübeli kişiler arasında yarışmaktan çekinende olabilir
çok doğal şeyler bunlar
tüm oklar üzüreimde
hiç bir zamanda öyle bir düşünceye girmedim cnkü senelerdir burda cok eğleniyoruz katılmayanlar olarakta
ama öyle düşünen arkadaşlarımız ve kırılan arkadaşlarmzda var bunuda biliyoruz herkesin gönlü olsun manasında söyledim
İlk gün paylaştımProfilde de paylaşsan mı Nevoş, hiç 1.olmayanlar yarışıyor diye
Neden kırılıyorlar.Herkesin şartları eşitevit mavişim yeşillim güzelim bebeğim
herkesin kişiliği ayrı
çok doğal şeyler bunlar
tüm oklar üzüreimde
Birde ara verince insanın eli soğuyor, unutuluyor nevossumm.bu unutulmasın pilisssNeden kırılıyorlar.Herkesin şartları eşit
İşleyen demir ışıldıyorBirde ara verince insanın eli soğuyor, unutuluyor nevossumm.bu unutulmasın pilisssben unutmuşum kesinlikle
Patron bize ara ara küçük jestler yapiyorEvet hemşom,cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?