Hiç saksı çiçeğim yok aloevera bile büyütemedim hiç bakım istemez dediler telgraf çiçeği hediye ettiler o bile kurudu
Orkide vb saymıyorum bile
Bahçe eken yetiştiren ben çiçekleri kurutuyorum
Hiç saksı çiçeğim yok aloevera bile büyütemedim hiç bakım istemez dediler telgraf çiçeği hediye ettiler o bile kurudu
Ben ibizayı hayatta yuvarlayıp servis edemem o yüzden hiççç yanaşmam en güzel çileklerle kaplasam bile kapatamaz saramayışımı süs olsun diye değil ihtiyaç olduğu için lazım olurdu bana o çilekler
İbşza yapan biri olarak söyleyeyim. En kolay ve zevkli kısmı yuvarlama sın. Çok şaşırmıştım bu kadar kolay mıydı diye. Sadece püf noktası var. 13 yaşında yeğenime gösterdim sarmasını, O bile sardı
Tercüman sorayım anlamadım noktalı yeri Margaret Hale
, ne diyor arkadaş
İbşza yapan biri olarak söyleyeyim. En kolay ve zevkli kısmı yuvarlama sın. Çok şaşırmıştım bu kadar kolay mıydı diye. Sadece püf noktası var. 13 yaşında yeğenime gösterdim sarmasını, O bile sardı
Çoğu et ile yapılan tarifleri tavuk ile de yapan var. Benim önceki alt komşum karnıyarığı, tavuk ile yapıyordu
İçli köftede olmamıştı fazla, bana da getirmişti sevemedim.
Ama kayseri yağlamasını tavuk robotta çekip denedim. Tavuk ile lavaş uyumu güzel oluyor dürüm, tantuni vs diye güvenerek. Gerçekten güzel olmuştu.