Emek olmadan yemek olmazBirde ara verince insanın eli soğuyor, unutuluyor nevossumm.bu unutulmasın pilisssben unutmuşum kesinlikle
![]()
Çekilen emek görülmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emek olmadan yemek olmazBirde ara verince insanın eli soğuyor, unutuluyor nevossumm.bu unutulmasın pilisssben unutmuşum kesinlikle
![]()
Aynen öyle, kesinlikle bu çok doğruİşleyen demir ışıldıyor![]()
Sağolsun evetPatron bize ara ara küçük jestler yapiyor![]()
Süreklilik önemli hemşom ,gore gore ,deneye deneye gelişiyor insan gerçektenAynen öyle, kesinlikle bu çok doğruben üç ay arada çok şeyi unutmuşum, eski sıcaklığı yakalayamiyorum cidden hemsosuuu
![]()
Gerçekten çaba göstermek çalışmak lazım yoksa o seviyelere bir kerede çikilmiyor nevoşumEmek olmadan yemek olmaz
Çekilen emek görülmeli![]()
Herkesin ilk sunumu başkaGerçekten çaba göstermek çalışmak lazım yoksa o seviyelere bir kerede çikilmiyor nevoşum️ he biraz bilgisi olan ilkte yapar ama herkese göre değil o, çok çaba gösterip istemek heves lazım
![]()
Kankim
Sağolasın kankim ,canımKankimHayırlı olsun
Canım
Benim için her halinle güzelsin ve özelsin Zenna’m![]()
Hele benimkilerHerkesin ilk sunumu başka![]()
Katılım sayını sayarken yorulma, yanında çocuk falan olmasın, yoksa Himmet ağabeye dönersin.Hele benimkilerYayından kaldırılmalık
![]()
Hiç saymadım bilmiyorumKatılım sayını sayarken yorulma, yanında çocuk falan olmasın, yoksa Himmet ağabeye dönersin.![]()
Magnolia , baklava mesela, seninle aşık atmak için ay pardon çok yaklaştım birinciliğe o yüzden2.liklerimi ya da ilk 5’lerimi saymadım Deynep’im, onları neden sayalım ki?
Önümüze sunulan argüman da yok, ama hep aynı kişiler 1. oluyor lafı çok baydı artık.
Bize her halinle güzelsin
Saydım 75 yarışmaya katılmışım![]()

Elticimden sonra katılım olarak rekor sende.Saydım 75 yarışmaya katılmışım![]()
75 katılımda 6 1.lik çok mu yani?
Hesaplayalım. . 43 katılımda 4 birinciliğin olmuş. 86 katılımda 8 kere olunur o zaman. Cano 75 olduğuna göre 11 yarışmada 2 kere daha 1.olması gerekiyor. Normalmiş o zaman75 katılımda 6 1.lik çok mu yani?