- 1 Aralık 2021
- 15.762
- 57.163
- 548
- 35
Beni merdane ile kovalamaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni merdane ile kovalamaz inşallah
Ya da yaparken konsantre olmakta zorlandı daha zor yaptı elim soğudu dediği o oluyor herhalde ama sonuç her halükarda güzel
İbiza gerçekten çok lezzetli bir tatlı ama deneyen çok az görseli göz korkutuyor sanırım hazır alırken Ankara sarma teklif ediyor pastaneler isime de oy verenler var kk daYa da yaparken konsantre olmakta zorlandı daha zor yaptı elim soğudu dediği o oluyor herhalde ama sonuç her halükarda güzel![]()
Ben ibizayı hayatta yuvarlayıp servis edemem o yüzden hiççç yanaşmam en güzel çileklerle kaplasam bile kapatamaz saramayışımıİbiza gerçekten çok lezzetli bir tatlı ama deneyen çok az görseli göz korkutuyor sanırım hazır alırken Ankara sarma teklif ediyor pastaneler isime de oy verenler var kk da
Aaaaa amabu ne drama ,mağdurum da mağdurum gayet güzeldi sunumun da tarifinde kendine gel
Demek ki yanlış ifade etmişim naniskomBiz neden tam tersini düşünüyoruz
Ya sen kiraz kadınısın kirazım dicennnHee yaaa cilekimde cilekim![]()
Tam olarak böyle bir şey düşünüyorum honkim,anlatamadım kendimkYa da yaparken konsantre olmakta zorlandı daha zor yaptı elim soğudu dediği o oluyor herhalde ama sonuç her halükarda güzel![]()
Kiraz kırmızı çizgimiz ama çilek mağduriyeti yaşadık honkim, ondan ötürüYa sen kiraz kadınısın kirazım dicennn![]()
Sen niye katılmıyordun nevos, gec mi kesfetmistinC A N O sen konularını sayınca bende sayayım dedim
74 te kaldım.
Tabi bende 7000 civarında konu olunca biraz zor oldu
Ben ilk yıllarda neredeyse hiç katılmıyor muşum
50 si son yıllarda
74 e 7 birincilik çok değil![]()
Yok editördümSen niye katılmıyordun nevos, gec mi kesfetmistin![]()
Sen zorlanmışsındır ama sonuç güzeldi daha güzelleri olmasın canım acıyın bizeTam olarak böyle bir şey düşünüyorum honkim,anlatamadım kendimk![]()
Aaa demek ki sonradan ben niye katılmıyorum ki dedin nevosYok editördüm
İlk günden beri buradayım 4. yarışmadan itibaren ben ilgilenmeye başladım.
Senden çok iyi sunum bekliyorumSen zorlanmışsındır ama sonuç güzeldi daha güzelleri olmasın canım acıyın bize![]()
İstenmiyordumAaa demek ki sonradan ben niye katılmıyorum ki dedin nevos![]()
Tadını çıkarin honkim bu ay kimse yok,belki gelecek ayda olmayacakSen zorlanmışsındır ama sonuç güzeldi daha güzelleri olmasın canım acıyın bize![]()
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeİstenmiyordum![]()
böyle bir cevap beklemiyordum nevos şok oldum,nedeennn

Planlarım var sunumu halledicem ışıktan yana mağdurum o ne olcak bilmiyorumSenden çok iyi sunum bekliyorum![]()