Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Memoyu bırakBenim kahvemin köpüğüne yanık diyorlar, ben de çiçek atarım![]()
Patlıcan ile tavugu yakıştıramayan sadece ben miyimÇoğu et ile yapılan tarifleri tavuk ile de yapan var. Benim önceki alt komşum karnıyarığı, tavuk ile yapıyordu
İçli köftede olmamıştı fazla, bana da getirmişti sevemedim.
Ama kayseri yağlamasını tavuk robotta çekip denedim. Tavuk ile lavaş uyumu güzel oluyor dürüm, tantuni vs diye güvenerek. Gerçekten güzel olmuştu.
Ben de hayal edemiyorum, yakışmaz gibime geliyor. Fırında türlü yaparken atılabilir diğer sebzelerle de karnıyarık ta hiç sanmıyorum her ne kadar ev halkı seviyor güzel oluyor dese de.Patlıcan ile tavugu yakıştıramayan sadece ben miyim
Cıkss hiç bir türlü olmuyor benceBen de hayal edemiyorum, yakışmaz gibime geliyor. Fırında türlü yaparken atılabilir diğer sebzelerle de karnıyarık ta hiç sanmıyorum her ne kadar ev halkı seviyor güzel oluyor dese de.
Hatay’da tavuktan sini kebabı yapsalar aforoz edilirler.Çoğu et ile yapılan tarifleri tavuk ile de yapan var. Benim önceki alt komşum karnıyarığı, tavuk ile yapıyordu
İçli köftede olmamıştı fazla, bana da getirmişti sevemedim.
Ama kayseri yağlamasını tavuk robotta çekip denedim. Tavuk ile lavaş uyumu güzel oluyor dürüm, tantuni vs diye güvenerek. Gerçekten güzel olmuştu.
Sen de benim kız gibi hiçbirşeyi beğenmiyorsunCıkss hiç bir türlü olmuyor bence

hepsi bu kadarmı![]()
![]()
![]()
Yanlış Baloncuk etiketlenmiş, büyük Bi ile etiketlemiştim oysa

Ağzımızın tadını biliyoruz diyelimSen de benim kız gibi hiçbirşeyi beğenmiyorsun![]()
Sini de sini işte. Bu kadarını bildiğime şükür dkdkkfhepsi bu kadarmı![]()
![]()
![]()
Seçenek sun o zaman, marketlerde olanlardanMemoyu bırak![]()
Memoyu Fatih’teki dükkandan ya da Söğütlü Çeşme’dekinden çektirip al diyorum.Memo yaşlandı artık diyorsun yani.![]()
Eminönü neyse de Fatih uzak gidememMemoyu Fatih’teki dükkandan ya da Söğütlü Çeşme’dekinden çektirip al diyorum.
Yoksa Migros’tan Hisar’ın kahvesini dene.![]()
Nasıl başarıyorsun düzgün kahve bulamamayıEminönü neyse de Fatih uzak gidemem
Migros, Hisar, not alayım![]()
Ben cok zorda kalırsam Migros alırdım fena değildi. Ama bayadır almadım. Market markaları sık sık değiştiriyor üreticileri bilemedimSeçenek sun o zaman, marketlerde olanlardan![]()
Aramızda 1 yarışma fark varC A N O sen konularını sayınca bende sayayım dedim
74 te kaldım.
Tabi bende 7000 civarında konu olunca biraz zor oldu
Ben ilk yıllarda neredeyse hiç katılmıyor muşum
50 si son yıllarda
74 e 7 birincilik çok değil![]()
Çileklerimde gözü olan çoktu. Nazara geldi başka açıklaması yok
74 e kadar sayabilmiş daha fazla sayamamış ben öyle anladımAramızda 1 yarışma fark var75 ile öndeyim şaka gibi
![]()