- 8 Haziran 2013
- 59.838
- 159.291
- 898
Buzlukta hiç denemedimGenç olan sensin, sen bana sar
Benim tanıdık var komşularla ayarlamışlar, buzluğa lahana sarması sarıp koymuşlar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buzlukta hiç denemedimGenç olan sensin, sen bana sar
Benim tanıdık var komşularla ayarlamışlar, buzluğa lahana sarması sarıp koymuşlar.![]()
Dolaptan dolaba değişiyor bence. Önceki dolapta güzel olmuyordu, pirinç ufalanıyordu. Şimdiki dolapta güzel oluyorBuzlukta hiç denemedimNasıl oluyor tadı? Çıkınca yada pişirince eziliyor mu ?
Ama sonuçta yenecek olan şeyin biri lezzetliSarmada yemek de aynı tad ve koku![]()
Allah kavuştursun Deyno'mDolaptan dolaba değişiyor bence. Önceki dolapta güzel olmuyordu, pirinç ufalanıyordu. Şimdiki dolapta güzel oluyorOğlan hafta sonu gelecek, ben de yaprak sarması koymayı düşünüyorum buzluğa
![]()
Ellerinize sağlıkEki Görüntüle 3669665
Misafirim gelmisti tava boregi ilk kez yaptım atmak istedim buraya :)
Nasılsa sen sarınca bir sey bulacakEli değmişken bana da sarsınNe güzel olurdu
Allah kavuştursunDolaptan dolaba değişiyor bence. Önceki dolapta güzel olmuyordu, pirinç ufalanıyordu. Şimdiki dolapta güzel oluyorOğlan hafta sonu gelecek, ben de yaprak sarması koymayı düşünüyorum buzluğa
![]()
En azından kendi yaparsa bişey bulamazNasılsa sen sarınca bir sey bulacak![]()
KesinlikleEn azından kendi yaparsa bişey bulamaz![]()
Allah kavuştursunDolaptan dolaba değişiyor bence. Önceki dolapta güzel olmuyordu, pirinç ufalanıyordu. Şimdiki dolapta güzel oluyorOğlan hafta sonu gelecek, ben de yaprak sarması koymayı düşünüyorum buzluğa
![]()
Bana da bir acayip gelmiyor değil Zano'm, ister misin 90 gün sonra yine 16 ekleyeyimJenna Zenna’m yeni nickine hala alışamadım
sanki kıyafetinin bir parçası eksik gibi
gözüm 16 yı o kadar alışmış ki
KatılacakEllerinize sağlık, güzel görünüyor. Tavuk yemekleri yarışmamız var, siz de katılacak mısınız veya katılır mısınız?![]()
Ama güzel olduJenna Zenna’m yeni nickine hala alışamadım
sanki kıyafetinin bir parçası eksik gibi
gözüm 16 yı o kadar alışmış ki
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 3669665
Misafirim gelmisti tava boregi ilk kez yaptım atmak istedim buraya :)
Sarma lezzeti diye birşey var her türlüsü muhteşem oluyorAma sonuçta yenecek olan şeyin biri lezzetlisarma icin o kokuya katlanırım, kapuska icin
![]()
Yok böyle kalsınBana da bir acayip gelmiyor değil Zano'm, ister misin 90 gün sonra yine 16 ekleyeyim![]()
Evet güzel olduAma güzel oldu![]()