- 8 Haziran 2013
- 59.838
- 159.291
- 898
Ellerine sağlık YasomBu akşam bir eksiklik hissetmediniz mi yani?Eki Görüntüle 3669682
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık YasomBu akşam bir eksiklik hissetmediniz mi yani?Eki Görüntüle 3669682
hem de nasılSarma lezzeti diye birşey var her türlüsü muhteşem oluyor
Yok böyle kalsın
Hala tiktok da video paylaşıyorBu kadar guzel ve bu kadar vahşi bir kızzaten ablası da öldükten sonra kizi hiç aramamis, ne kadar hayırsız bir abla
![]()
Kk ya geliş yaşını herkesin bilmesine gerek yoktuJenna Zenna’m yeni nickine hala alışamadım
sanki kıyafetinin bir parçası eksik gibi
gözüm 16 yı o kadar alışmış ki
Evet ,kısa ve özEvet güzel oldualışırız zamanla
Sağol Zenna’mafiyet olsun Zano'm
Şimdiye kadar bir yerlerde ölüsü bulundu demilmemesi mucizeHala tiktok da video paylaşıyorHiç ders almamış. Aynı tas aynı hamam
Şehrimin plakası Naneciğim,Cool lime'ımKk ya geliş yaşını herkesin bilmesine gerek yoktu![]()
Akıllanmıyor maalesefŞimdiye kadar bir yerlerde ölüsü bulundu demilmemesi mucize
Sen de sağol Zano'mSağol Zenna’m![]()
Yaş meselesini şaka yapıyordur umarımŞehrimin plakası Naneciğim,Cool lime'ım![]()
Ula espri, şaka vb şeyler başka plaka kodu sebebiyle öldü topikteŞehrimin plakası Naneciğim,Cool lime'ım![]()
Ziyan edecek kendini,ablasından ibret alsaymis bariHala tiktok da video paylaşıyorHiç ders almamış. Aynı tas aynı hamam
Şehrimin plakası Naneciğim,Cool lime'ım![]()

Aşko ben yaşın diye biliyordum.Şehrimin plakası Naneciğim,Cool lime'ım![]()
Hatta seneye 17 olacaktıHeee öyleliiiiUla espri, şaka vb şeyler başka plaka kodu sebebiyle öldü topikte![]()
Aşko,nazardan korkuyorum da birazAşko ben yaşın diye biliyordum.Hatta seneye 17 olacaktı
![]()