- 1 Aralık 2021
- 15.779
- 57.213
- 548
- 35
İkizler yükselenim yengeçYengeç sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizler yükselenim yengeçYengeç sen ?
KısmetDaim olsa keşke![]()
![]()
![]()
Burçlarla pek alakam yok ama yengeçler iyidirİkizler yükselenim yengeç
Bende çok anlamam aslındaBurçlarla pek alakam yok ama yengeçler iyidir![]()
NasipKısmet![]()
Maşallah aşkomaAşko,nazardan korkuyorum da biraz![]()
Benimde aynıİkizler yükselenim yengeç
Kendimizi başkaları için çok paralamasak iyiyizBurçlarla pek alakam yok ama yengeçler iyidir![]()
Evet aşkom,kaşı kaşı nereye kadar koruyacak ?Maşallah aşkomaİyi ki değişti o zaman
![]()
Ben çok detaycıyımdır, yüzeysel düşünemem. En çok yoran bu oluyo geneldeKendimizi başkaları için çok paralamasak iyiyiz![]()
Ben de öyleyimBen çok detaycıyımdır, yüzeysel düşünemem. En çok yoran bu oluyo genelde![]()
İlerde ışık yokmuKendimizi başkaları için çok paralamasak iyiyiz![]()
Profilo canım. Derin dondurucu Arçelik. İkisinde de güzel oluyorAllah kavuştursun
Dolabın markası ne?
Çünkü mükemmeliz ve yaptığımız herşey de öyle olsun istiyoruzBen çok detaycıyımdır, yüzeysel düşünemem. En çok yoran bu oluyo genelde![]()

Bu arada niçk değiştirmişsin hayırlı olsun ama alışmıştık inçir olarak görmeyeEki Görüntüle 3669665
Misafirim gelmisti tava boregi ilk kez yaptım atmak istedim buraya :)
Ellerinize sağlık
Tesekkur ederim hanimlarElinize sağlık çok güzel kızarmış![]()
Evet önceki kategoride de vardimEllerinize sağlık, güzel görünüyor. Tavuk yemekleri yarışmamız var, siz de katılacak mısınız veya katılır mısınız?![]()
TesekkurlerEllerinize sağlık![]()
Katılacak![]()
TesekkurlerBu arada niçk değiştirmişsin hayırlı olsun ama alışmıştık inçir olarak görmeye
Güzel olmuş alışırız uğur getirsin inşallahTesekkur ederim hanimlar
Baya çıtır olmustu tekrar yaparim Ins
Evet önceki kategoride de vardim
Tesekkurler
Tesekkurler
Degisiklik iyidir dedim bende:))
Benimde buzdolabım Profilo dondurucu Arçelik. Dondurucudan memnunum ama buzdolabından hiç memnun değilimProfilo canım. Derin dondurucu Arçelik. İkisinde de güzel oluyor
Beyaz eşya şans işi bence daha önce de yazmıştım kv ve eltim aynı anda buzdolabı aldılar kvninki bozuldu eltim halen kullanıyorBenimde buzdolabım Profilo dondurucu Arçelik. Dondurucudan memnunum ama buzdolabından hiç memnun değilim2. Yılında bozuldu. Kaç kere servis geldi. Dondurucu kısmı çalışmıyor. Alırsam Arçelik yada bosch alacağım
![]()