- 1 Aralık 2021
- 15.810
- 57.399
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamaaan geriye aksınnnnnnKılpayı ile günaydını kaçırdın, 12 yi geçti saat![]()
Nane senin 4 cocuk vardı demi nasıl misafir ağırlıyorsunErkenciyim bugün ama gelemedim kahvaltıya misafirim vardı
Küçük dışındakiler okulda oluyorNane senin 4 cocuk vardı demi nasıl misafir ağırlıyorsun![]()
3 cocuğu okula gönderip kahvaltı hazırlamakta marifet valla kolay değil sabahlar hep telaşeli oluyor okul varken deKüçük dışındakiler okulda oluyor
Ama evde oldukları zaman misafir istemiyorlar özellikle büyükler
Evet canım,malzemelerinin içinde olan misal sutaş süt sponsorluğunda yazabilirsin. Ya da başka bir ürünün adınıKızlar birşey sormak istiyorum. Bu sponsor olayı nasıl oluyor. Benmi belirliyorum. Mesela x marka tavuk alıp. Onun sponsorluğunda mı yazıyorum![]()
Tamam tamamen bebim iradem yaniEvet canım,malzemelerinin içinde olan misal sutaş süt sponsorluğunda yazabilirsin. Ya da başka bir ürünün adını
Eline sağlık
Afiyet olsun banaEline sağlık
YarasınAfiyet olsun bana![]()
Aaaayy ne kaa güzel cok severimmm
Sendin değil mi yemeyi sevip sarmayı sevmeyen, anneanneye paslayanAaaayy ne kaa güzel cok severimmm

Yok dün lahanasını haşladım, bugün öğlende sarıp pişirdim.
Evet görünce içimden yapan olsada yesek dedim zaten yineSendin değil mi yemeyi sevip sarmayı sevmeyen, anneanneye paslayan![]()