- 8 Haziran 2013
- 59.838
- 159.291
- 898
Anca önümüzdeki hafta içi sarabilirimBekleyen lahana daha iyi ya, yaprakları rahat ayrılır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anca önümüzdeki hafta içi sarabilirimBekleyen lahana daha iyi ya, yaprakları rahat ayrılır.
En erken pazartesi bendeAnca önümüzdeki hafta içi sarabilirim![]()
İyi fikirmiş sofra bezine sarmak.Yok bozulmuyor hava soğuk
Sofra bezine sardım poşete koydum.
Mecburen pazara kadar bekleyecek.
Sınavım var, düğünler var .Hiç uğraşamam![]()
Yıllardır böyle saklıyorum.Bir ay bile kalsa bir şey olmaz.İyi fikirmiş sofra bezine sarmak.Poşette kötü oluyor, açıkta da soluyor, bu şekilde bozulmaz, ben de öyle yapayım bundan sonra. Malum buzdolabından yer kaplıyor.
![]()
Ellerine sağlık elticimKahvelerimizi içtik mi ahalilili?Eki Görüntüle 3670291
Şifa olsun elticim. Tansiyon olmasın?Ellerine sağlık elticim![]()
Başım çok ağrıyor.Açılmak için az önce içtim![]()
Tansiyon galiba elticimŞifa olsun elticim. Tansiyon olmasın?
Eline sağlık çok güzel görünüyor
Diyet yapabiliyor musunEline sağlık çok güzel görünüyor
İç çiğse bir şey olmaz, pişmiş pirinç 3 gün beklemez diye biliyorum.Bitmiyordu, sırtım ağrıdıCumartesi günü pişireceğim zamana kadar birşey olmaz herhalde dolapta.
![]()
Kavurduktan sonra yarım su bardağı kadar su koydum, pişmiş sayılmaz. Bayramda da 2 gün önceden sardığım oluyorduİç çiğse bir şey olmaz, pişmiş pirinç 3 gün beklemez diye biliyorum.
Doktorların yalancısıyım Deynep’im. Pilav tarzı pirinç ürünlerinin piştiği gün, en fazla ertesi gün tüketilmesi gerektiğini, zehirleyebileceğini söylüyorlar.Kavurduktan sonra yarım su bardağı kadar su koydum, pişmiş sayılmaz. Bayramda da 2 gün önceden sardığım oluyordu![]()
Her ihtimal buzluğa koyayım o zamanDoktorların yalancısıyım Deynep’im. Pilav tarzı pirinç ürünlerinin piştiği gün, en fazla ertesi gün tüketilmesi gerektiğini, zehirleyebileceğini söylüyorlar.
Ellerine sağlıkBitmiyordu, sırtım ağrıdıCumartesi günü pişireceğim zamana kadar birşey olmaz herhalde dolapta.
![]()
Çiğ ama çiğ halini de mi canın istiyorEllerine sağlık
Diyetteyim açım bu saatte işkence yapıyorsunuz![]()

Bilmem ben ona çiğ gibi bakmadımÇiğ ama çiğ halini de mi canın istiyor![]()