• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri

:KK53:

devamke-%C3%A7itleme.gif

Mimarsa ona dekoratif şeyler riskli olur ya. Asla denemem. Kardeşim, eşi, tanıdığım arkadaşları vs. hep mimar, evleri antin kuntin. Çok sürpriz oluyor o tiplerin sevdiği şeyler. Alınca kullanabileceği fonksiyonel bir şey alır geçerim. Minimal desenli nevresim, Timeless veya Elysia tarzında su takımı, sade şık havlu takımları iyi olur. Bizimkiler öyle şeye daha çok tav oluyor. Değişik kafaları var ya. Mesela bana ev hediyesi almışlardı geçen sene, şu paspası. 2 bin liraydı, değiştirsem mi diye düşündüm. Sonra ayıp olur diye vazgeçtim djdjjd
Bu paspasa mı 2bin lira vermiş :confused:

Ben hoşlanmıyordum o dönem o kızdan hatta düğünlerine de gitmedim eşim gitti ve eşlerimiz çok yakın arkadaş oda benden hoşlanmadığını söylemişti canayakın değilmişim 😏
Aldığı fincan setinin görselini, markasını atabilirsen daha çok yardımcı oluruz. Gıcık oldum kadına.🤣🤣

Aldığı fincan setinin görselini, markasını atabilirsen daha çok yardımcı oluruz. Gıcık oldum kadına.🤣🤣
Ben bekar olduğu dönem gıcık olmuştum işe yeni başladı o yüzden çok soru soruyor demişti eşim sonradan anladım evlendiği kişi eşimin en yakın arkadaşı onun için de öyle yakın davranıyormuş halen öyle aslında konuşkan bana göre

O zaman en fazla 1500 civarı bir şeydir.
Ben sana çok güzel bir hediye buldum.😍😍

Korkmaz Iona Collection 24 Parça Yemek Takımı
Bende şey buldum aslında çerez tabağı seti bugün kapalıydı yarın gidip bakacağım kardeşim beğenmiş onun fikri burada ki bir yerde değişim süresi de uzun oluyor

Son düzenleme:
Bende şey buldum aslında çerez tabağı seti bugün kapalıydı yarın gidip bakacağım kardeşim beğenmiş onun fikri burada ki bir yerde değişim süresi de uzun oluyor
Aklıma gelenler 4 kişilik kahvaltı seti az parçalı 12 13 parçalılar varya
Fırın kabı şöyle süslü otantik desenlilerden
Lavanın döküm sunum tabaklarından biri
Şık bi şamdan olabilir
Eve dekorasyon olarak bişey almak risk uydurmak var o topa girme bence.

Getirdikleri fincan seti Pip’se götürsün tabi, değilse götürmesin.😌😌

Mimar kadın dümdük fincanla gelecek, ben ona nevresim mi götüreceğim, cıks 😌😌
Karaca’dan alınan fincanla nevresimin ne farkı var anlamadım valla. 😐 Pip’ler bu ay zamlandı ya. İkili setler 3,5-4 bin olmuş.

Back
X