- 21 Kasım 2017
- 30.273
- 132.247
- 598
Fincanda çirkin seçenekler oluyor, zevkine hitap etmeyebilir ama nevresimde olmuyor o bilindik markalarda, genelde güzel desenleri. Ve illa ki kullanılır bir evde.Bence de Nevresim fikri baya iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fincanda çirkin seçenekler oluyor, zevkine hitap etmeyebilir ama nevresimde olmuyor o bilindik markalarda, genelde güzel desenleri. Ve illa ki kullanılır bir evde.Bence de Nevresim fikri baya iyi
Zaten eşimin gelme tarihi ertelendi üstelik Bingöl e gidecekmişFincanda çirkin seçenekler oluyor, zevkine hitap etmeyebilir ama nevresimde olmuyor o bilindik markalarda, genelde güzel desenleri. Ve illa ki kullanılır bir evde.
Şu ikili fiyat 10 bin olanlardan mı, zengin de olsam o parayı vermem ya.Ay evlerinde birkaç fincan gördüm. Esma Dereboy markası. Tanıyorlarmış kadını da. Beymen’de satılıyor. Fiyatı görünce usulca sekmeyi kapattım.
Keşke benimki de Bingöl’e gitse…Zaten eşimin gelme tarihi ertelendi üstelik Bingöl e gidecekmiş
Arkadaşının ev görmesine gidemeyiz bu ara yine erteleriz
Onlara hediye edilmiş koleksiyon tanıtımında. Beğenip başka parçalarını da almışlar.Şu ikili fiyat 10 bin olanlardan mı, zengin de olsam o parayı vermem ya.![]()
Aynen eve uymayabilir ,tarzına uygun değildir belkiNiye kız nevresim kötü mü
Bunlar çok güzel ama evine uyacak mı ki, bizim salona maalesef uymuyor hiç. Pip’ten aldırdığım elimde kaldı, öyle dolanıyor evin her yerinde.![]()
Gitsin gitsin de bir ayı geçti ve ara tatil planı yaptık felan sonra erteleniyor sürekli bir şeylerKeşke benimki de Bingöl’e gitse…
Ama o vazoları kullanmak için bile salonu yenileyesim var sjdjdjAynen eve uymayabilir ,tarzına uygun değildir belki
Bana uymaz mesela![]()
Antep gelinisin senAma o vazoları kullanmak için bile salonu yenileyesim var sjdjdj
Antep gelinleri için fazla varaksız onlar evetAntep gelinisin sen![]()
Ne zevksiz gelin diyorlardır shgdsfAntep gelinleri için fazla varaksız onlar evet![]()
Komple evi değiştirmek lazımAma o vazoları kullanmak için bile salonu yenileyesim var sjdjdj
Kardeşimin eşinin akrabası kapı kulplarının adetine vermişti o parayı zengin diyemeyiz hatta borçları da çoktu o ara eşimden de borç almıştı söylediğimde çok şaşırmıştı kardeşim kulpları incelenmişti eve gidinceŞu ikili fiyat 10 bin olanlardan mı, zengin de olsam o parayı vermem ya.![]()
Yoksa Ona da mı biri hediye etmiş, O da sana hediye etmiş olmasınAynı şeyi ben de sorguladım djdjjdjd

Benim ev küçük öyle büyük hediye istememBana hediye olarak halı yıkama makinesi,çamaşır kurutma makinesi robot süpürge alan olursa hoşuma gidebilir
Rondom da eskidi bak o da olabilir acıdım![]()
Başak burmaBenim ev küçük öyle büyük hediye istememAjda bilezik falan daha mantıklı
![]()
Benim ev küçük öyle büyük hediye istememAjda bilezik falan daha mantıklı
![]()
Evde salına salına gezilir, aslında mantıklı ev hediyesiBaşak burma![]()
Ayyy evet ondan istiyorumBaşak burma![]()
Yeni ev durumu var mıEvde salına salına gezilir, aslında mantıklı ev hediyesi![]()