• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri

Kardeşimin eşinin akrabası kapı kulplarının adetine vermişti o parayı zengin diyemeyiz hatta borçları da çoktu o ara eşimden de borç almıştı söylediğimde çok şaşırmıştı kardeşim kulpları incelenmişti eve gidince :KK48:
Bizim arkadaş da Mackenzie kulplara bayağı para vermişti. Allah akıl vere. 🥹

Yoksa Ona da mı biri hediye etmiş, O da sana hediye etmiş olmasın :KK53:
Bir de saçma mı bilmem ama yuva yazısı da hoş gelmedi bana yuvanı basmış çiğnemiş gibi:deli:
Hahshshs yok onlar aldı, onu biliyorum. Bu markanın klasikleşmiş kelimeleri var, onlardan biri de yuva. Bildiğim ve sevdiğim için saçma gelmedi bana ama o kadar yüksek ki paspas, basamaktan hallice, gereksiz bir fiyattı. Bizim kapıcı da hiç sevmiyor 🤣

Hahshshs yok onlar aldı, onu biliyorum. Bu markanın klasikleşmiş kelimeleri var, onlardan biri de yuva. Bildiğim ve sevdiğim için saçma gelmedi bana ama o kadar yüksek ki paspas, basamaktan hallice, gereksiz bir fiyattı. Bizim kapıcı da hiç sevmiyor 🤣
Klasik paspas değilmiş iyi bari🤭

Bizim arkadaş da Mackenzie kulplara bayağı para vermişti. Allah akıl vere. 🥹
Bilmiyorum markasını ama normal kulp işte demişti kardeşim
Ev güzelse bende veririm ya😁
Ev şöyleki odalar birbirinden cam ile ayrılıyor yatak odasından salondaki görülüyor ama salondan görünmüyor yatak odası değişik benim asla tarzım değil çoğu şey mutfağı klasikti sevdim mutfağı mobilyalar gelmeden gezmiştim ben evi mobilyaları gelince nasıl durdu bilmiyorum
Bahçe ye bungalov yaptırmıştı kış bahçesi ,çardak vb daha hoş olurdu sanki

Bilmiyorum markasını ama normal kulp işte demişti kardeşim

Ev şöyleki odalar birbirinden cam ile ayrılıyor yatak odasından salondaki görülüyor ama salondan görünmüyor yatak odası değişik benim asla tarzım değil çoğu şey mutfağı klasikti sevdim mutfağı mobilyalar gelmeden gezmiştim ben evi mobilyaları gelince nasıl durdu bilmiyorum
Bahçe ye bungalov yaptırmıştı kış bahçesi ,çardak vb daha hoş olurdu sanki
Hiç dekorasyon işlerine girme o zaman 🤔Daha sıradan şeyler seç😄
Yani nevresim, kahve fincanı ya da sunumluk bir şeyler olabilir.

1000072707.webp

Back
X