- 22 Temmuz 2017
- 47.043
- 138.796
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok evdekiler bile diyet yapıyorBozan olmazsa
Ben bozmam sen düşün![]()
Akşam olunca soğuyor buradaO kadar soğuk mu hava?![]()
O zaman çok iyiYok yok evdekiler bile diyet yapıyor![]()
Elticim ben çok severimO kadar soğuk mu hava?![]()
Bende severim ama kar yağdığındaElticim ben çok severim
Tarçınlı sütte çok severim.
Karın yağmasına daha çok varBende severim ama kar yağdığında![]()
Adile Naşit gibi giti gitti gitti diye gıdaklayadım geldi. Satıldı orası maalesefDüzce’deki araziye bağ evi yaptırsana, madem olanağınız mevcut.![]()
Sağolasın canım benim. Evden memnunum aslında ama malum deprem konusu, binaların yapımı eskiAllah gönlünüze göre versin![]()
![]()
O zaman yenilense iyi olurAdile Naşit gibi giti gitti gitti diye gıdaklayadım geldi. Satıldı orası maalesef
Sağolasın canım benim. Evden memnunum aslında ama malum deprem konusu, binaların yapımı eski![]()
Deprem öncesi ve sonrası inşaat sektöründe çok şey değişti özellikle fiyatlar çoğu fırsatçılık aslında yapıldığı sene eski olsada kaliteli iş ve malzemeyse güçlendirme de yetebilirAdile Naşit gibi giti gitti gitti diye gıdaklayadım geldi. Satıldı orası maalesef
Sağolasın canım benim. Evden memnunum aslında ama malum deprem konusu, binaların yapımı eski![]()
Bir gün yağdı devamı gelmedi kar Yılbaşında gelir gibiBende severim ama kar yağdığında![]()
Hayırlısı olsun inşallahŞuan yok, ilerde evi müteahhite vermeyi veya yıkıp yeniden yaptırmayı düşünüyor eşim![]()
Güçlendirme yapıldı ama dediğin gibi yapıldığı sene kaliteli iş ve malzeme olmadığı için eşimin içine sinmiyorDeprem öncesi ve sonrası inşaat sektöründe çok şey değişti özellikle fiyatlar çoğu fırsatçılık aslında yapıldığı sene eski olsada kaliteli iş ve malzemeyse güçlendirme de yetebilir