- 1 Aralık 2021
- 16.078
- 58.246
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hale de gerçek sanacakAramızda kalsın kendisi vardı. sildi sonra
Geç kaldınız![]()
Ne yazdın gızz girer girmez akışta muneye yazdım gözüm bişey görmediArdından o kadar ağıt yaktım, püüüüü.
Birine bile cevap vermemişsin, küstüm![]()
Şimdi gördüm ahahhahahaja cok depresif olmuş ciddenArdından o kadar ağıt yaktım, püüüüü.
Birine bile cevap vermemişsin, küstüm![]()
aynı kocam ve küllükteki cugarası gibi tabiki bizizSİz bana hırsız mı diyorsunız hanimefendş
Fake foto mu attım yaniaynı kocam ve küllükteki cugarası gibi tabiki biziz![]()

Orijinalini isterizzzzFake foto mu attım yani![]()
Bİrdi iki olduOrijinalini isterizzzz![]()

Tamam tamamBİrdi iki oldu![]()
Allah kolaylık versin paçiiiSAbah misafirim geldi
Margaret Hale Hale senin misafirler yatıya gelmiştir
Ben
Yok gidecekler
Sonuç misafir yatağı hazırlıyorum![]()
Elticim bizi bundan mahrum bırakamasınHiç demiyorsunuz ki bu Yasmin kadını nerede, neden kahve fotoğrafı eklemiyor?
Son kez ekliyor ve sizlere küsüyorum.Eki Görüntüle 3675227
Eline sağlık afiyet olsunHiç demiyorsunuz ki bu Yasmin kadını nerede, neden kahve fotoğrafı eklemiyor?
Yasmin aşkosu senin bugün küsesin var hep regl mi olcennHiç demiyorsunuz ki bu Yasmin kadını nerede, neden kahve fotoğrafı eklemiyor?
Afiyet şifa olsunHiç demiyorsunuz ki bu Yasmin kadını nerede, neden kahve fotoğrafı eklemiyor?
Çok hayın domdomlar bunlar elticim ya. Fırsat vermiyorlar diyorlar, kendimizi çekiyoruz, bizi aç bırakıyorlar.Elticim bizi bundan mahrum bırakamasın
Ellerine sağlık şifa olsun![]()
![]()
Gıdaklayıp pırtlatma günümde olmam daha muhtemel AYOLL. ReglYasmin aşkosu senin bugün küsesin var hep regl mi olcennellerine sağlık
![]()