- 2 Aralık 2015
- 33.789
- 111.648
- 598
6 gün kalmış bu tarifler nerede kaldı
Son güne kadar umutla bekleyeceğim![]()
![]()
Nevoş bacikom size diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün kalmış bu tarifler nerede kaldı
Son güne kadar umutla bekleyeceğim![]()
![]()

Uslu ol bizi burada sensiz bırakmaBen gene banlandım tabi inşallah oylamada buralarda olurum aminşu tatlı yarışması ne oldu ya yönetim göreve pilis
![]()
Sağolasın elticimAfiyet bal şeker olsun![]()
İstişare yapmak iyidir![]()
Hangi kahveyi kullanırsam kullanayım böyle oluyor, ama minik tüyom var tabii.Hangi deterj ay kahveyi kullanıyorsun ellerine sağlık![]()
Yok bacım, gayet keyifliydi. Sen ne yaptın, oğlan gitti mi?Ohh köpüklü köpükşü içelim de kendimize gelelimHadi çınlatalım o vakit. Bugünkü misafirlerin canını sıktı mı de hele
![]()
Ne kadar bilgi alışverişi yaptınız kimbilirYok bacım, gayet keyifliydi. Sen ne yaptın, oğlan gitti mi?![]()
Vur masaya ne oldu merakta bekletmeyin de, korkma arkanda bin vırımBen gene banlandım tabi inşallah oylamada buralarda olurum aminşu tatlı yarışması ne oldu ya yönetim göreve pilis
![]()
Ohoooo, alıp sattığımız çok kişi oldu.Ne kadar bilgi alışverişi yaptınız kimbilir
Bu zamana kadar kalır mı oğlan, cumartesi gittiokulda öğrencileri bekler![]()
Bir gündeBen gene banlandım tabi inşallah oylamada buralarda olurum aminşu tatlı yarışması ne oldu ya yönetim göreve pilis
![]()
Olur mu, önden büyükler yürür. Bayrağı ele al bakalım.Vur masaya ne oldu merakta bekletmeyin de, korkma arkanda bin vırım![]()
Pro olmayan sorsun, sanki bana faydası mı var?Olur mu, önden büyükler yürür. Bayrağı ele al bakalım.![]()
Yok beklemiyor başkasıOhoooo, alıp sattığımız çok kişi oldu.
İnşallah sadece öğrencileri beklemiyordur.![]()

Aaaa ben yaptım bugün atmayı unuttum
yiiii varmış daha baya kişi

Napon bre ciğerim djjdj
Bayağı kişi mi az kişi varyiiii varmış daha baya kişi![]()