- 2 Aralık 2015
- 33.821
- 111.730
- 598
Mesajını görünce üşenmedim yaptım ama son anda kurtardım kahveyi taşmaktanTamamdır appplamm
Senin yanık köpüklün yok ne zamandır, onu ne edeceğiz?![]()
köpüksüzdü oldu ama yaptım bari atayım Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajını görünce üşenmedim yaptım ama son anda kurtardım kahveyi taşmaktanTamamdır appplamm
Senin yanık köpüklün yok ne zamandır, onu ne edeceğiz?![]()
köpüksüzdü oldu ama yaptım bari atayım Ben de sizin kadar olmasam da azıcık KaradenizliyimKaradenizlilerin ev baklavası meşhurdur bacım.
Sağlığı iyi olsunda uyku sonra düzelir .Ben de yazayım 1 yaş bebe sabah 8de kalksa öğlen 2 uyku yapar biri uzun biri kısa veya uykuyu cok sevmiyorsa tek uyku yapar. Akşamda 8de yatağa girer düzeni olursa zamansız uyuklamalar yapmaz ve daha huzurlu olur.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun ablacım![]()
Şifa olsun
Geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun ablacım![]()
Çok geçmiş olsun
Nazardan korksan başka şeyler paylaşmanNazar değiyor paylaşamiyom![]()
Allah kolaylık versin ablacım çok geçmiş olsunÇok teşekkürler hanımlar sağolun,1 sene sonra gene kontrol olacak sakın yaşlanayım demeyin tık tıkk gelyor herşey .
Bu arada k.validenin hastane işleri vardı kaç gün gittik,yarın sabahta ultrason ve kan alımı olacak,kalp kapakçığında kireçlenme ve daralma çıktı ilaç verdi onu kullanıyor .Akşamda ona geçeceğiz yarın götürcez hastaneye.
Belim gene kopuyor ağrıyor.
Eline sağlıkNevreste yufka diil el açması nevocum bibiye bak utanır yazamaz dedim yazmis hangi tarifi istiyorlar senden starbaks kurabiyesi mi avzgagEki Görüntüle 3677487
Diğerleri ne ara yaptı?
Yakın ve dik çekim olsunDiğerleri ne ara yaptı?
Dün tavukları pişirdim bilee. Sunum yarına inşallah. Nasıl sunacağımı bilemiyorumKimsenin beklentisi olmasın
![]()
Google emmiye pinterest yengeye tarifinin görsellerine bak diyeceğim de senin sunumlarını çekimin zaten güzel oluyorDiğerleri ne ara yaptı?
Dün tavukları pişirdim bilee. Sunum yarına inşallah. Nasıl sunacağımı bilemiyorumKimsenin beklentisi olmasın
![]()
Bugün mü yaptınız?Cok sukur yaptim simdi konu acicam![]()
Çetçipitiye sordum. Şöyle böyle şeyler kullan dedi. Aklımda bile kalmadıGoogle emmiye pinterest yengeye tarifinin görsellerine bak diyeceğim de senin sunumlarını çekimin zaten güzel oluyor![]()

EvetBugün mü yaptınız?
Ellerine sağlık canımCok sukur yaptim simdi konu acicam![]()
Tesekkurler neyseki yetistim hic umudum yoktu bu ay katilmak içinEllerine sağlık canım![]()