Bana atKarnımı çektim. Tam atacaktım ama vazgeçtim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana atKarnımı çektim. Tam atacaktım ama vazgeçtim![]()
Bağırsağıma indiğini varsayıp çekiyorumBana at![]()
Çekerken başımda beklediği için bizde de genel olarak öyle oluyor ama öncelerden önce yüklüyordumAslında bende onlar gibi yapıyorum genelde![]()
Özellikle yemek ise mecburen sonra ekliyoruzÇekerken başımda beklediği için bizde de genel olarak öyle oluyor ama öncelerden önce yüklüyordum![]()
Neden sadece Jenna etiketÖyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma
Jenna cancağzım
Eki Görüntüle 3678390
Bu ara böyle, her akşam birinize sevdiğim şarkılardan ithaf edeceğim.Neden sadece Jenna etiket![]()
Hee, tamam o zamanBu ara böyle, her akşam birinize sevdiğim şarkılardan ithaf edeceğim.![]()
Sıranı bekleHee, tamam o zaman![]()
Yarın akşam başlıyoruzgaliba artık oylama başlayacak. Tüm yarışmacı arkadaşlara bol şans
heyecanlandım şimdi![]()
Yok canım öyle olmaz merak etmeSondan birinci olmaya hazırım![]()
Uzun zamandır yarışıp birinciliği olmayanlar varBende ilk defa bu kadar gec katildim boyle daha heyecanliymis oylama az kaldigi icinbu arada bi iki kisiyi bu kategoride gorunce şaşırdım onlarinda 1.ligi var saniyodum
![]()
Kimler Onlar? Tahminim var ama emin olayımBende ilk defa bu kadar gec katildim boyle daha heyecanliymis oylama az kaldigi icinbu arada bi iki kisiyi bu kategoride gorunce şaşırdım onlarinda 1.ligi var saniyodum
![]()
Yine 3 oy veririz değil mi Bacikom, Ordinary ile 14 tarif oluyorUzun zamandır yarışıp birinciliği olmayanlar var![]()
Fusram pakayKimler Onlar? Tahminim var ama emin olayım![]()
2 diye düşünüyorumYine 3 oy veririz değil mi Bacikom, Ordinary ile 14 tarif oluyor![]()
Ooo,cancağızımÖyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma
Jenna cancağzım
Eki Görüntüle 3678390