- 25 Nisan 2018
- 101
- 108
- 53
- Konu Sahibi MiniKkSserce
-
Evet canım market tavuklarında olur kan akmasın emsin diyeMerhaba, dün akşam marketten tavuk aldık ama tavukların altından böyle bişey çıktı ilk defa gördüm, bilen var mı? Erpiliç markası. Acaba kanı suyu falan emsin diye mi konuluyor daha önce hiç rastlamadım, ona göre markete gidip geri vereceğim
çoğunda çıkıyo akan suyu emsin diye koyuluyo daha önce dikkat etmemişsin demekkiMerhaba, dün akşam marketten tavuk aldık ama tavukların altından böyle bişey çıktı ilk defa gördüm, bilen var mı? Erpiliç markası. Acaba kanı suyu falan emsin diye mi konuluyor daha önce hiç rastlamadım, ona göre markete gidip geri vereceğim
Tavuk pediCiddi misiniz? Ben ciddi ciddi soruyorum siz onu ne sandınız?
Ahaha biz öyle diyoruz :))Tavuk pedi
Hahahahaha ben ismini bılmıyodumAhaha biz öyle diyoruz :))
Tavuk pedi
ilk defa tavuk almadık, daha önce böyle bişey olmuyordu. Dikkat etmemiş olmam da imkansız yemekleri ben yapıyorum fazlasını paketinden çıkarıp buzluğa koyuyorum. Birşey sandım demedim farkındaysanız ‘daha önce görmedim böyle bişey’ dedimCiddi misiniz? Ben ciddi ciddi soruyorum siz onu ne sandınız?
Hahahahaha tavugu kesmişler ama regl olma ihtimaline karsı pedle satıyorlar, siyah posete koymadan ne ayıpEksi'de bir zaman önce böyle konu açilmisti. "Tavugumda ped buldum" diye.
Güya saka diye açilmis konuydu.
Bu konu sanirim gerçek ama
Kanı emsin diye konulan aparat ped gibi düşünMerhaba, dün akşam marketten tavuk aldık ama tavukların altından böyle bişey çıktı ilk defa gördüm, bilen var mı? Erpiliç markası. Acaba kanı suyu falan emsin diye mi konuluyor daha önce hiç rastlamadım, ona göre markete gidip geri vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?