Tayfun Erdoğan evlilik yolunda...

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.043
30.457
61
Zahide ile Yetiş Hayata’ programında sunucu Zahide Yetiş’e evlenmek istediğini söyleyen Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan aradığı aşkı buldu.
fft16_mf5681822.jpg
1083618_a9b005c2ab632b230f3b46200926eb1b_640x640.jpg

Tayfun Erdoğan kendisine ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen Trabzonlu Figen Reis ile hafta sonu İstanbul’da buluştu.Tayfun, instagram sayfasından Figen Reis ile bir fotoğrafını paylaşıp 'Biraz gizli çekim olmuş. Resim resim diye tutturdunuz alın size resim' notunu yazdı.Genç aşıkların ilişkilerinin evlilik yolunda olduğu konuşuluyor.
milliyet.com.tr

zahide yetişi düzgün bi program yapıyo diye izliyodum, oda evlilik programına çevirdi :KK62: ne gerek var böyle şeylere
bunlarında gerçek olduklarına inanmıyorum daha ilk günden birbirlerine trip atıyolar, bi gün küsüyolar ertesi gün biz barıştıkki diye geliyo.
cuma günü yine ne güzel küs ayrıldılar bu defa ayrılırlar inşallah dedim, dün yine sorun yok biz hallettik diye geldiler. her gün programı işgal edipdurmayın yeter :KK34: babasıyla görüşmüyo ama, sürekli emrahın oğlu tayfun diye anılarak emrahın güzel reklamını yapıyo

hahahaha geçenlerde izlemiştim bunu kız tayfunda habersiz alışverişe çıkmış karnı acıkmış dürüm almış çimdikleyip duruyor muhabirde soruyor kıza ne oldu falan diye kızda acaba tayfun açmıdır yemek yemişmidir boğazımdan geçmiyor onsuz falan diyor şok oldum saçmalığın bukadarı pes yani yapmacık şeyler

zamanında caner tülin aşkı vardı bide ahu tuğba ile meriç erkan sonra ozan orhon ve eski eşi falan her sabah programlarına çıkar ezberledikleri senaryoları oynarlardı. programı izlemedim ama yazdıklarınızdan o programların devamı gibi geldi bana

X