• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAYİN ALMALI MIYIM

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Kızlar boşanma davas nisan ayında ön duruşması görülecek.eşim evliliğin başında şiddet uyguladı, sonra duruldu ve işyerinde terfisini alınca ve müdür bey de tayinini alınca bir sevindi bir sevindi.
ev alıcaktık, paramı vermem deyince eylül 2018'de şiddet başladı.ve tehdit de başladı.en son güpegündüz anne babama saldırdı.vs vs ...anlayamayacağım ölçüde eylül 2018 den beri şiddet hakaret tehdit var.
50000 liralık tazminatı duyunca:

'seni kimse s..k için bile almaz dedi.' '1+1 ev tutacam diyorsun, nikalı karımsın, benim nikahımın altındayken bunu yapamazsın.boşananınca kendini önden mi arakadan mı nereden yaptırıyorsan yaptır dedi' ertesi gün ev tuttum zaten.çok ağır geldi söyledikleri.hakaretleri bu boyutta değildi.
en son babama ve anneme de saldırınca, aynı gün buradan tayin almayı düşündüm.
1-pişman olur muyum
2-hiç bilmediğim el memleketine gidicem.balıkesir düşünüyorum.babam istanbul diyor ama küçük yerlerdeki rahat hayatı bırakıp da büyük şehirde yaşamak istemiyorum.tek başıma mesela havranda hayat kurabilecek miyim
3-bulunduğum orta karadenizde, babamın memleketi, insanlara alışığım, verimli topraklar, doğal yaşıyoruz.harika bir doğal bir manzarası var ve burayı aslında seviyorum.gidersem bir daha dönemicem buıralara
4-boşanma davası devam ediyor.velayeti resmi eşim alabilir mi.şiddet tehdit olayları hep kayıtlı.bir de ben buradan gidince davayı takip etmek konusunda sıkıntı yaşar mıyım
5-gitmek gerçekten mantıklı mı,5 senedir buradayım.3 senedir aktif çalışıyorum.2 senesi doğum izninde geçti.tayinim çıkar diye düşünüyotum.
6-pişman olur muyum.sonuçta şehir değiştirecem.tek başında ayakta kalabilecek miyim el memeleketlerinde

Son düzenleme:
Öncelikle yaşadıklarınızdan ötürü bayağı üzüldüm. Geçmiş olsun diyelim. Iyi ki kurtulmuşsunuz o davarodan buna sevindim.
Zamanla herkese her şeye alışırsın. Hiç dert etme, kadın isterse her şeyi yapar.
Allah yardımcınız olsun..

Öncelikle yaşadıklarınızdan ötürü bayağı üzüldüm. Geçmiş olsun diyelim. Iyi ki kurtulmuşsunuz o davarodan buna sevindim.
Zamanla herkese her şeye alışırsın. Hiç dert etme, kadın isterse her şeyi yapar.
Allah yardımcınız olsun..
korkuyorum.yeni bir şehir, bilmediğim çevre...arkadaşımı aradım...balıkesir de çalıştı.havran iyi dedi, o ilçeyi düşünebilirsin dedi.

Al kafani al.git kafandakileri.birak da git cesaretini topla yaptin yaptin daha da yapamazsin meslegin var daha ne istiyorsun sansin var duzenini.her yerde kurabilirsin Allah yardimcin.olsun ama.senden bisey ummamis.ezmis yipratmis bence basarmalisin kendine.guven

Yavrum ne verimli topragi ya ? Bu adam seni o verimli topraga gömcek potansiyelde al tayinini git.
verimli toprak derken buralar o kadar güzel ki ve buraları biliyorum ve bradan gitmek o kadar zor ki.ama tayin isticem o babamın halini gördükten sonra ondan çok ürktüm

korkuyorum.yeni bir şehir, bilmediğim çevre...arkadaşımı aradım...balıkesir de çalıştı.havran iyi dedi, o ilçeyi düşünebilirsin dedi.
Böylesine gözü dönmüş adamdan her şey beklenir. O yüzden mümkün olduğunca uzakuzaklara kaçın. Hem bak annen baban da seninle olacakmış. Zamanla alışırsın inan buna.
Hem farklı bir şehir farklı ortamlar kafanı dağıtmana da yardımcı olacaktır.

Cezalı olduğun zamanın acısını çıkarırsın artık sarımanolyam 10 konu açarsın bugün.
Arkadaşlar konu sahibinin yazdıklarına inanmayın kendinizi yormayın.

Böylesine gözü dönmüş adamdan her şey beklenir. O yüzden mümkün olduğunca uzakuzaklara kaçın. Hem bak annen baban da seninle olacakmış. Zamanla alışırsın inan buna.
Hem farklı bir şehir farklı ortamlar kafanı dağıtmana da yardımcı olacaktır.
ben annemi babamı istemiyorum yanımda.ben sadece çocuğumla yaşıcam...kenidmize bir çevre kurarız orda.istediğimiz zaman şehre gideriz.istanbula yalovaya çanakkaleye.istediğimiz zaman evimizde otururuz.

Ne güzel ki ayaklarınız üzerinizde durabiliyorsunuz. Keşke benimde bir mesleğin olsaydi da burdaki mutsuzluktan kacabilseydim. Demem o ki hiç düşünmeden gidin insanoğlu nelere alışıyor zamanla çevrede kurarsınız

Ne güzel ki ayaklarınız üzerinizde durabiliyorsunuz. Keşke benimde bir mesleğin olsaydi da burdaki mutsuzluktan kacabilseydim. Demem o ki hiç düşünmeden gidin insanoğlu nelere alışıyor zamanla çevrede kurarsınız
meslek var da çocuğun kreşi kira derken 3400 liradan ne kadar kalır elimde.

aslında param var da tek başına hayat kurmak bilmediğin çevrede korkutucu

İnanamıyorum duyduklarıma aciz ruh hastası, kendini ifade edemeyip küfre sığınan ruh hastası. Bu adama nasıl dayandınız bunca zaman, bunun hakkından ancak başka bi erkek gelir.

ben sızın yerınızde olsam sımdıye coktan baska sehıre gıtmıstım bıle
o kadar kolay değil.koruma kararına istineden tayin alımıyor.ayrı bir karar daha çıkması lazım mahkemeden.tayin zamanları belli.neyden dolayı tayin alıcam.can güvenliği için mahkemeden yeri değişmelidir diye bir karar gerekliymiş.şimdi tayin nasıl alıyım ben

o kadar kolay değil.koruma kararına istineden tayin alımıyor.ayrı bir karar daha çıkması lazım mahkemeden.tayin zamanları belli.neyden dolayı tayin alıcam.can güvenliği için mahkemeden yeri değişmelidir diye bir karar gerekliymiş.şimdi tayin nasıl alıyım ben
gunduz gozu aılenızı darp eden bır kocaya karsı can guvenlıgınden yerı degısmelıdır kararı cıkar
bunu avukatınızla goruserek ıse baslayabılırsınız
yenı yasadıgınız bırsey degıl kı bu sız bu noktaya gelene kadar bekledınız ondan dıyorum

Back
X