- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
o paraya dokunmıcam.40000 lirayı unut.o kara gün parası.sağlık sıkıntısı, acil birşey olur ya da peşinat olarak kullanırım ev alırım.öyle düşün.hazırada da dağ dayanmaz.1 yıllık maaşım o sadece.Diğer konuyu bilmiyorum ama 40000 birikmiş ve 3400 maaşla hala geçinirim herhalde mi diyorsunuz
Tamam unuttumo paraya dokunmıcam.40000 lirayı unut.o kara gün parası.sağlık sıkıntısı, acil birşey olur ya da peşinat olarak kullanırım ev alırım.öyle düşün.
Bugün pazara çıktım.gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş 50 liraya meyve sebze alınır haftalık olarak..haftalık 50 liraya sebze mevye alınır.3 yemeklik alsan haftalık.ertesi gün de aynı şeyleri yediğini düşün, o kadar bütçenin içinde bişi tutmuyor.Tamam unuttum☺
Maaşınızla gayet iyi geçinirsiniz dediğiniz yerlerde.
Dert etmeyin alışırsınızBugün pazara çıktım.gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş 50 liraya meyve sebze alınır haftalık olarak..haftalık 50 liraya sebze mevye alınır.3 yemeklik alsan haftalık.ertesi gün de aynı şeyleri yediğini düşün, o kadar bütçenin içinde bişi tutmuyor.
bir de sobalı ev bulurum, 400-500 e.geçinir giderim
ev bütçesi nasıl yapılır bilmiyorum.gerçi çocukla ben olucaz.kalabalık değiliz.orada bir düzen kurar çevre edinir, oralarda yaşar, gideriz.Dert etmeyin alışırsınızdaha azla bile geçiniyor insanlar.
İsterseniz bunun için başka konu açın veya açılmış vardır mutlaka, onları takip edin. Sizin önceliğiniz şuan okul. Arada kaynamasın.ev bütçesi nasıl yapılır bilmiyorum.gerçi çocukla ben olucaz.kalabalık değiliz.orada bir düzen kurar çevre edinir, oralarda yaşar, gideriz.
önceliğim tayin şu an.tayin olmazsam diğer bütün konular anlamsızİsterseniz bunun için başka konu açın veya açılmış vardır mutlaka, onları takip edin. Sizin önceliğiniz şuan okul. Arada kaynamasın.
boşanmadık.dava çekişmeli.ben açtım.uzunca bir süre sürecek çünkü beni iffetsizlikle suçlayan kocam boşanmak istemiyor her nedenseBoşanan kişilerin tayin hakkı var,tayin alabilirsiniz.
boşanmadık.dava çekişmeli.ben açtım.uzunca bir süre sürecek çünkü beni iffetsizlikle suçlayan kocam boşanmak istemiyor her nedense
nasıl aksiyon.tayin alıcam.tayin dönemi geliyor.nasıl bir aksiyon bu.Aksiyon dolu hayatınız var ... her gün , her gün ve her gün ... tanımadan tanıyorum sizi çok garip ...
yarın birgün dosyamda ailevi sıkıntılarım olsun istemiyorum.boşanma süreci eşle aynı mahallede aynı ilçede yaşanılır mı.istediğim mantıklı değil miBence tayin isteği dilekcene koruma tedbir kararlarını koy. Mesela Milli Eğitim Bakanligi personelinin hayatının risk altında olduğunu belgeledigi savcılığa intikal etmiş durumları tayin gerekçesi olarak alıyor.Diger türlü bosanirsan boşan napalim yani denir
Tatlım boşanınca size şiddet uygulamış olan o kişi artık "ailen" olmayacak.Bu yüzden aile meselen filan dosyaya girmiş olmayacak.Tayin görebilmek için eskiden düzmece boşanan vardı.Bosanip tayin isterdi.Ardindan tekrar nikah yaparlardı ...adam da eş durumundan eşinin yanına tayin isterdi.Bu yüzden sadece boşandı diye çoğu bakanlık tayin isteğine olumlu geri dönüş yapmıyor.Duzmece boşanan var ama düzmece şiddete maruz kalan yok.Ben olsam koyarım evraklarim arasına tedbir kararını..o utansınyarın birgün dosyamda ailevi sıkıntılarım olsun istemiyorum.boşanma süreci eşle aynı mahallede aynı ilçede yaşanılır mı.istediğim mantıklı değil mi
Düzmece boşansam 5000 liria avukat parası vermem, avukat tutmam.herşeyin bir mantığı var.durumumu sözel olarak belirticemTatlım boşanınca size şiddet uygulamış olan o kişi artık "ailen" olmayacak.Bu yüzden aile meselen filan dosyaya girmiş olmayacak.Tayin görebilmek için eskiden düzmece boşanan vardı.Bosanip tayin isterdi.Ardindan tekrar nikah yaparlardı ...adam da eş durumundan eşinin yanına tayin isterdi.Bu yüzden sadece boşandı diye çoğu bakanlık tayin isteğine olumlu geri dönüş yapmıyor.Duzmece boşanan var ama düzmece şiddete maruz kalan yok.Ben olsam koyarım evraklarim arasına tedbir kararını..o utansın
eşiyle geçinememiş olacam.Tatlım boşanınca size şiddet uygulamış olan o kişi artık "ailen" olmayacak.Bu yüzden aile meselen filan dosyaya girmiş olmayacak.Tayin görebilmek için eskiden düzmece boşanan vardı.Bosanip tayin isterdi.Ardindan tekrar nikah yaparlardı ...adam da eş durumundan eşinin yanına tayin isterdi.Bu yüzden sadece boşandı diye çoğu bakanlık tayin isteğine olumlu geri dönüş yapmıyor.Duzmece boşanan var ama düzmece şiddete maruz kalan yok.Ben olsam koyarım evraklarim arasına tedbir kararını..o utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?