Tayin meselesi

Edirne güzeldir, pek çok şehre göre daha rahattır. Kimse birbirine karışmaz pek çok Trakya şehri gibi. Yalnız Edirne biraz pahalı bir şehir. Kiralar, ev fiyatları ne yazıkki İstanbul ile yarışır halde. Edirne gümrük de işlerde genel itibari ile yoğun oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Cok teşekkür ediyorum o kadar pahali olduğunu duymamistim esimde işler yoğun olduğu icin cok istemiyor edirne yi hayırlısı artık

Bir Hatay'lı olarak Edirne diyorum. Hatay'a gelirseniz pişman olursunuz

Merhaba lar. Hatay tarafları daha iyidir diye düşünüyorum. Kızınız için eğitim durumuna göre seçim yapsanız daha iyi olur gibi .

Bu illerin hangi ilçeleri olacak peki? Bence o daha önemli. Mesela Van merkezi gayet güzel. Küçük bir şehir kalabalık değil soğuk ama yaşam rahat, sosyal aktiviteler rahatlıkla yapılabiliyor. Merkezinde her yer birbirine yakın. Ama gümrük dediniz, sınır kapısı İran’la var o da en doğusunda. Kuş uçmaz kervan geçmez. Yollar kışın sürekli kapanır vs köyden hallice o tarafları. O yüzden size uygun olmaz. Mümkün olan ilçeler üzerinden yazarsanız daha sağlıklı yorumlar gelebilir.

Gerçekten mi o kadar mı kötü eşim de meleket e yakin olduğu icin en çok hatay i istiyor du
Ben Antakya'da yaşıyorum. Hiçbir sosyal aktivite yok,çok erken saatte hayat biter. Suriyeli dolu, kiralar çok pahalı, yolları berbat. Hatay gezilecek bir yer ama asla yaşanılacak bir yer değil maalesef.

Bu illerin hangi ilçeleri olacak peki? Bence o daha önemli. Mesela Van merkezi gayet güzel. Küçük bir şehir kalabalık değil soğuk ama yaşam rahat, sosyal aktiviteler rahatlıkla yapılabiliyor. Merkezinde her yer birbirine yakın. Ama gümrük dediniz, sınır kapısı İran’la var o da en doğusunda. Kuş uçmaz kervan geçmez. Yollar kışın sürekli kapanır vs köyden hallice o tarafları. O yüzden size uygun olmaz. Mümkün olan ilçeler üzerinden yazarsanız daha sağlıklı yorumlar gelebilir.
Van edirne ve hatay cikarsa merkezde oturacagiz bitek artvin belli degil orada hopa veya arhavi de de oturulabilirmis

Ben de gümrük memuruyum . 4. Bölge derseniz Van ı araştırın derim. Edirne için iş olarak hiç iyi bahsetmiyorlar. Bi arkadaşım yeni geldi oradan. Ben de Mersin deyim. 2 yıl sonra tayin var değişmezse bişeyler. Hakkınızda hayırlısı olsun

Artvinin en çok kitap okuyan ilimiz olduğunu biliyorum. Buna doğru orantılı olarak medeni insanlar vardır diye düşünüyorum. Ben önce artvin ikinci olarak hatay derdim

Merhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz var secebilecegimiz yerler hakkinda bir turlu karar veremedik, kizim var orta okula baslayacak o yuzden okulların iyi oldugu yerler olsun istiyoruz 3 yildir doguda oldugumuz icin de biraz daha rahat sosyal hayati olan yerler istiyoruz açıkçası sizlere danismak istedim oncelikle eşim gümrük memuru yani gidecegimiz yerde sinir kapisinda calisacak tabi istedigimiz yeri de secmemize izin vermiyorlar isteyebilecegimiz bir kac il var sizce bu şehir lerden en iyisi hangisidir.? Siz olsaniz nereyi yazardiniz.? Edirne . Hatay. Van. Artvin. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Hatay İskenderun derim..Artvin'de sosyal hayat yok..Van güvenlik konusunda sıkıntılı.ikinci tercih edirne

Ben de gümrük memuruyum . 4. Bölge derseniz Van ı araştırın derim. Edirne için iş olarak hiç iyi bahsetmiyorlar. Bi arkadaşım yeni geldi oradan. Ben de Mersin deyim. 2 yıl sonra tayin var değişmezse bişeyler. Hakkınızda hayırlısı olsun
Cok teşekkürler şuan 5 ci bolgeyi bitirdigimiz için eşimde 4 de bitirsek ondan sonra daha rahat olur diyor ama 1 den gekdigimiz icin puani düşük 4 deki rahat yerler gelmez diyor o yuzden van i düşündük belki cikar diye sizin de hakkinizda hayırlısı

Hatay'ı seçerseniz;

Hatay Merkez yada İskenderunda ikamet edebilirsiniz

Eğitim olarakta tavsiye ederim.

Yani 4. Bölgeyi de yaparsanız iyi puanınız olur. Bir de 3 bölge muhabbeti var. Ona göre de tercih yapsanız iyi olur. Ben de doğudan sonra keşke 4. Bölgeye gitseymişim. Çok mantıklı bi karar olurdu. Burdan sonra 4. Bölgeye gitmek zor gelecek.

Edirne ve hatay hatay çok güzel bi şehir ama suriyelilerden sonra ne oldu tam bilemiyorum kamplarda çoğu ama şehir merkezinde de olabilirler gerçi ben adanadayım burda da çok fazlalar ama benim oturduğum bölgede hiç yoklar hastanelerde karşilaşıyoruz hatayda yaşayan arkadaşlar yardımci olabilirler

8 yil Kocaeli de yasadiktan sonra dogu ya geldik 3 yildir burdayiz ve tabiki kocaeli yi cok aradik ne bileyim yapacak hic bir aktivite yok burda yaptigimiz tek sey market gezmek park bile yok şehirde o yuzden rahat edebilecegimiz guzel parkları olan çıkıp bir cay icebilecegimiz cocuklarin oynayabileceği kisin soğukta bir dolasip gelebilecegimiz avm si olan bir yer istiyoruz
Himm baya kısittlıymis imkanlar.
Doğudan sklmişsinizdir diye burayi diyemedim ama burasi sehir gibi. Uzak yerlerinde durmassaniz. (Ilcelerinde yani)
Ama en işlek edirne gibi duruyor

Back
X