Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrs-21, okul yardımı olacağından konunuz sorun olmaz fakat okul yönetimi de böyle bir yardımı onaylıyorsa, okul yardımlarında prosedür nedir bilmiyorum okuldan veya ilgili mercilerden yardım izni vb almak gerekir mi? Buradan direkt okul adı ve gönderi adresi olarak da okulun adresini verirseniz daha iyi olur.
Evet normalde izin alınır ama müdür bunu onaylasa bile milli eğitimler olaya devleti karalamak gibi baktıkları için onay vermiyorlar Daha önce yaşadım çünkü,müdürüm ben onaylarım ama milli eğitim onaylamaz dedi hatta başka okuldaki öğretmen sadece müdür onayı ile çarşı grubuna yazmıştı diye (okulun ve çocukların adını fotoğrafını açıkça paylaşmışlardı) soruşturma yedi..
Yani böylesi öğretmen için daha kolay ve ben zaten güven oluşturması adına yardım değil de “hediye” adı altında sadece kişiye fotoğraflarımızı (hediyeler ulaşınca) paylaşırım..
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1360 gün geçti.