• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin problemi.fikir lutfen

Berivanatman12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
110
44
98
Merhaba arkadaşlar.bir konu var.biraz gerildim.Canim sıkıldı.biz doğunun bir ilinde yaşıyoruz.esim memur.1,5 yıldır tayinimiz İzmir'e çıktı.esim şuan ilçede görevlendirmeye olduğu için ve maaşı da iyi olduğu için gidisimizi habire erteledi.evin taksidini bitirelim biraz paramız olsun diye diye bekledik o kadar süre.gecen hafta İzmir'e gidip geldi.3 gün kalıp döndü.karari biraz değişmiş gibi.yok bizim çocuklarımız çok yaramaz yok orda insanlar böyle çocuklara tolerans göstermezler,çocuklarımın otelenmesini istemiyorum falan diye tutturmaya başladı.ben ev eşyalarını yavaştan elden çıkarmaya çalışıyorum.yok elden çıkarma,acele etme falan demeye başladı.az önce de diyorki 'ben İzmir'i gördüm.orasi metropol siz orda yapamazsınız.sen çabuk sıkılırsın' ben de dedim bence sen en başından gitme taraftarı değildin beni oyaliyordun.baya sinirlendim.cunku bir şeyin hayalini kurmak bile insanı heyecanlandirmaya yeter.ben özgür ruhlu biriyim.insanlarin bir ömür bir evde hatta bir şehirde yaşaması beni sıkar.biliyorum cesaret işidir bir şehri bırakıp başka yere temelli gitmek.siz olsaydınız ne yapardınız tepkiniz ne olurdu.biraz dertleşelim.belki bana da bir fikir olur😔Bu arada henüz çocuklarım küçük biri 3 biri 6 yaşında.uyum saglayamayacak yaşta değiller.

Şimdi İzmir de neresine diye sormak gerekiyor bana göre bende başka şehirden geldim buraya orası daha merkezi bi yerdi burası daha kasaba havasında geliyor bana merkeze ulaşım aracıyla gitmek gerekiyor benim geldiğim yerde yürüyerek çarşıya giderdin sıkılmadan.

Merhaba arkadaşlar.bir konu var.biraz gerildim.Canim sıkıldı.biz doğunun bir ilinde yaşıyoruz.esim memur.1,5 yıldır tayinimiz İzmir'e çıktı.esim şuan ilçede görevlendirmeye olduğu için ve maaşı da iyi olduğu için gidisimizi habire erteledi.evin taksidini bitirelim biraz paramız olsun diye diye bekledik o kadar süre.gecen hafta İzmir'e gidip geldi.3 gün kalıp döndü.karari biraz değişmiş gibi.yok bizim çocuklarımız çok yaramaz yok orda insanlar böyle çocuklara tolerans göstermezler,çocuklarımın otelenmesini istemiyorum falan diye tutturmaya başladı.ben ev eşyalarını yavaştan elden çıkarmaya çalışıyorum.yok elden çıkarma,acele etme falan demeye başladı.az önce de diyorki 'ben İzmir'i gördüm.orasi metropol siz orda yapamazsınız.sen çabuk sıkılırsın' ben de dedim bence sen en başından gitme taraftarı değildin beni oyaliyordun.baya sinirlendim.cunku bir şeyin hayalini kurmak bile insanı heyecanlandirmaya yeter.ben özgür ruhlu biriyim.insanlarin bir ömür bir evde hatta bir şehirde yaşaması beni sıkar.biliyorum cesaret işidir bir şehri bırakıp başka yere temelli gitmek.siz olsaydınız ne yapardınız tepkiniz ne olurdu.biraz dertleşelim.belki bana da bir fikir olur😔Bu arada henüz çocuklarım küçük biri 3 biri 6 yaşında.uyum saglayamayacak yaşta değiller.
Şu koca vatanda İzmir kadar güzel bir yer yoktur yaşanacak.
Ben İzmir'e gelin geldim 2 buçuk yıldır buradayım ... Başka da bişey demiyorum

Şimdi İzmir de neresine diye sormak gerekiyor bana göre bende başka şehirden geldim buraya orası daha merkezi bi yerdi burası daha kasaba havasında geliyor bana merkeze ulaşım aracıyla gitmek gerekiyor benim geldiğim yerde yürüyerek çarşıya giderdin sıkılmadan.
Hangi ilçesinde yada semtinde oturuyorsunuz

Peki kocamın tutumuna de diyorsunuz😡
Kocamizin tutumu tamamen güzel şehir burada sürekli gezmek ister bunlar herşey elimizin altında filan diye heralde.
Ya da yeni bir şehir korkutuyor onu
Kiralık bı evde mi oturacaksiniz lojman filan mı öncelikle ?
Gerçi hangi ilçe yada semti önerirsin demişsiniz

Ben açıkçası karşıyakayi tercih etmenizi öneririm ama kiralar çok pahalı
Hem denize uzak olmayim hem kiralar fazla olmasın derseniz şemiklere gelin herşey elinizin altında
Kocaman bir pazara yakınsınız şekillerde oturunca, meşhur bir pazara.
Tramvay metro yakınınızda
Sahile 15 dakika yurursunuz tam içinde olursunuz
Bisiklet ve ah o sahil.. ( vapurda var tam bu sahilde )
10 dakika ötenizde mavibahce AVM
Egepark AVM
Ve hiltown AVM ..
Evet hepsi dipddibe çünkü
Mavibahce AVM ye aşık olursunuz tam bir park yeri gibi .

Kocamizin tutumu tamamen güzel şehir burada sürekli gezmek ister bunlar herşey elimizin altında filan diye heralde.
Ya da yeni bir şehir korkutuyor onu
Kiralık bı evde mi oturacaksiniz lojman filan mı öncelikle ?
Gerçi hangi ilçe yada semti önerirsin demişsiniz

Ben açıkçası karşıyakayi tercih etmenizi öneririm ama kiralar çok pahalı
Hem denize uzak olmayim hem kiralar fazla olmasın derseniz şemiklere gelin herşey elinizin altında
Kocaman bir pazara yakınsınız şekillerde oturunca, meşhur bir pazara.
Tramvay metro yakınınızda
Sahile 15 dakika yurursunuz tam içinde olursunuz
Bisiklet ve ah o sahil.. ( vapurda var tam bu sahilde )
10 dakika ötenizde mavibahce AVM
Egepark AVM
Ve hiltown AVM ..
Evet hepsi dipddibe çünkü
Mavibahce AVM ye aşık olursunuz tam bir park yeri gibi .
Konak merkeze çıktı tayinimiz.sizin şemikler dediğiniz yer tam olarak neresi mahalle mi semt mi?nereye bağlı?bana öyle bir yer önerin ki geldigime onu getirdigime pişman olmayayım.beni pişman ettirmesin yani.karabaglar basinsitesi diyor kendisi orası nasıl bir yer?

Konak merkeze çıktı tayinimiz.sizin şemikler dediğiniz yer tam olarak neresi mahalle mi semt mi?nereye bağlı?bana öyle bir yer önerin ki geldigime onu getirdigime pişman olmayayım.beni pişman ettirmesin yani.karabaglar basinsitesi diyor kendisi orası nasıl bir yer?
Karşıyaka şemikler iste
Tamda vapurla eşiniz misler gibi 25 dakika da rahat rahat trafiksiz denizi izleyerek konak iskelesinde inecek 🤷

Karabaglari çok önermem açıkçası
Genelde biyerleri harabe oluyor karabaglarin
Gecekondular veya çingeneler
Pek gelişmiş biyer değil, denizde yok
Bizim orada ev vardı ben kalmadım düşünün 🤷kalmam.

Eşiniz konakta deniz görecek sizde karabaglarda hiç biyere çıkmadan oturacaksiniz .yazık olur size çocuklara .
Berivanatman12 Berivanatman12

Google earth kullanmayı biliyorsanız Karşıyaka şemikler Bostanlı iskele Mavişehir vs yazıp bakın .

Bu civarda da en uygun evler şemikler de 🤷

Basinsitesi, secim kaygilari nedeniyle Ilce olarak sonradan karabaglara baglandi. Karabaglarla alakasi olmayan temiz bir muhittir. konak merkeze yakin, metroyla iki ya da uc durak..
Ayrica depremden de etkilenmemistir, ancak eski bir yerlesim yeridir..
Hayirlisi ne ise o olsun sizin icin❤️

Back
X