- 2 Kasım 2016
- 110
- 44
- 98
- Konu Sahibi Berivanatman12
Merhaba arkadaşlar.bir konu var.biraz gerildim.Canim sıkıldı.biz doğunun bir ilinde yaşıyoruz.esim memur.1,5 yıldır tayinimiz İzmir'e çıktı.esim şuan ilçede görevlendirmeye olduğu için ve maaşı da iyi olduğu için gidisimizi habire erteledi.evin taksidini bitirelim biraz paramız olsun diye diye bekledik o kadar süre.gecen hafta İzmir'e gidip geldi.3 gün kalıp döndü.karari biraz değişmiş gibi.yok bizim çocuklarımız çok yaramaz yok orda insanlar böyle çocuklara tolerans göstermezler,çocuklarımın otelenmesini istemiyorum falan diye tutturmaya başladı.ben ev eşyalarını yavaştan elden çıkarmaya çalışıyorum.yok elden çıkarma,acele etme falan demeye başladı.az önce de diyorki 'ben İzmir'i gördüm.orasi metropol siz orda yapamazsınız.sen çabuk sıkılırsın' ben de dedim bence sen en başından gitme taraftarı değildin beni oyaliyordun.baya sinirlendim.cunku bir şeyin hayalini kurmak bile insanı heyecanlandirmaya yeter.ben özgür ruhlu biriyim.insanlarin bir ömür bir evde hatta bir şehirde yaşaması beni sıkar.biliyorum cesaret işidir bir şehri bırakıp başka yere temelli gitmek.siz olsaydınız ne yapardınız tepkiniz ne olurdu.biraz dertleşelim.belki bana da bir fikir olur
Bu arada henüz çocuklarım küçük biri 3 biri 6 yaşında.uyum saglayamayacak yaşta değiller.