Tayin sorunu

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.631
En iyi cevaplar
1
53.982
798
32
Kizlar merhabaa :) 22 yasindayim isletme bolumu 3. Siniftayim sevgilim 23 yasinda 7 yildir birlikteyiz ilk askim ve suan askerde 4 ayi kaldi gecen hafta uzman cavusluk sinavina girdi kazandi gatadan saglam raporunu aldi askerden sonra 75 gun egitime cagiracaklar ardindan atamasi olacak neyse sadede geliyim cok uzattim sanki okulu bitirince evlenmeyi dusunuyoruz ama evlendikten sonra kesinlikle calismayi planliyorum sevgilimde bu konuda bana cok destek veriyor sevgilimin is durumu kesinlesti ruyadayiz sanki tum skintilarimiz bitti babamla tanistirirken cok rahat olucam ama aklimizda bir soru isareti var bir sey duyduk ne kadar dogru bilemiyorum ama eger benim bir yil boyunca sigortam olursa esimin tayini benim yanima gelebilirmis emin degilim kizlar benim hayalimde kpss hazirlanmak yok devlet memuru olmak istemiyorum ozel sektorde olursam esimde yanima gelebilir mi ne dersiniz bu konuda sevgilerle

o durum 1 değilde 3yıl diye biliyorum ben ama sanırım henüz o yasa geçmedi fakat hazırda bekletiliyor

o durum 1 değilde 3yıl diye biliyorum ben ama sanırım henüz o yasa geçmedi fakat hazırda bekletiliyor
Kuzenim ozel sektorde esi cami hocasi o boyle dedi bende acaba var mi diye merak ettim tesekkur ediorum

3 yıla çıkacak eğer tasarı kabul edilirse 3 yıl kesintisiz sigorta primlerinin yatması gerek işveren tarafından.

Kuzenim ozel sektorde esi cami hocasi o boyle dedi bende acaba var mi diye merak ettim tesekkur ediorum

rica ederim ne demek....kamu ile alakalı forumlardan araştırırsanız daha kesin bilgiler alırsınız.

bu biraz detaylı bir konu çünkü.birde eşin asker olması işi biraz değiştirebilir.mesela askerler bazı görevlerinde(2yıl falan sürüyor bu tarz görevler) yanlarında aile götüremiyorlar.

bunun gibi bayağı değişik şeyler var yaa tabi bunlar çevremde duyduklarım.

Evet o durumlarida dusunuyoruz nasil olacak bilemiyorum tesekkur ediorum cnm

Hiç duymadım ama askerlerin sürekli tayini olur diye biliyorum. Bence sende devlet memurluğu düşünürsen daha iyi olur ilerisi için.

Hiç duymadım ama askerlerin sürekli tayini olur diye biliyorum. Bence sende devlet memurluğu düşünürsen daha iyi olur ilerisi için.
Evet ya istemesemde hayat beni oraya surukleyecek sanki kpss ye calismam gerekecek tesekkur ediyorum cvb icin

Eşin ordu mensubu olacaksa senin tayinin onun yanına çıkar.Ordu mensublarını eşinin yanına atamıyorlar.

Eşin ordu mensubu olacaksa senin tayinin onun yanına çıkar.Ordu mensublarını eşinin yanına atamıyorlar.
Ordu mensuplarinin ne sıklikla tayini cikiyor bilginiz var mi bu konuda

Ordu mensuplarinin ne sıklikla tayini cikiyor bilginiz var mi bu konuda
Zorunlu bölgeler var gidilmesi gereken. Ve her bölgenin tayin süresi farklı. İllaki çalışmak istiyorsan kpss yi kazanıcaksın eşinin tayini çıktıkça senin de tayinin çıkıcak.

eşiniz asker olduğu için siz de devlet memuru olursanız siz ona tabi olursunuz. askerlerin bildiğim kadarıyla 3-4 kez doğu görevleri var. ve çalışma süresi de gittiği yere bağlı olarak değişiyior.

eşiniz asker olduğu için siz de devlet memuru olursanız siz ona tabi olursunuz. askerlerin bildiğim kadarıyla 3-4 kez doğu görevleri var. ve çalışma süresi de gittiği yere bağlı olarak değişiyior.
Dogu gorevinin oyle oldugunu biliodum cnm cok tsk ederim :)

eşlerinin tayini asker yanına çıkar askeri eşinin yanına yollamıyorlar. eşiniz nereye siz oraya olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…