Tayin

PME2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
360
201
103
34
Kızlar eşim memur ama müdürlük sınavı acıldı onun sınavına giricek eğer kazanırsa mülakat atama felan olacak ama rotasyon var. Önce doğudan başlıycak ama bu konuda cok terddütte eşimde bende. Ama Ben cok istiyorum kazanıp gidmeyi çünkü bazı skntılarımızı giderek cözebiliriz diye düşünüyorum. Ama kaygılıyım siz bu durumda olsanız gitmeyi göze alır mısınız. Doğu görevi yapan arkadşlar bana bi fikir verebilir mi

Gitmeyi göze aldım, gittim de.
Zorluğu var fakat güzel yanları da var.

Zorlukları neler cnm 3 yaşında. Kızım var bi de
Doğduğun büyüdüğün yerlerden, bambaşka bi yere gidiyorsun, kültür farkı oluyor, ailenden uzak kalıyorsun, can güvenliği açısından sıkıntı oluyor bazı bölgeler, mesela benim bulunduğum ilde gezebileceğin hiçbir yer yok.

Eşiminde gidecegi yerler belli cnm senin dediğin gibi yerler

Doğunun her şehri düşündüğünüz gibi değil, benim yaşadığım şehire gelen buranın batıdan hiç bi farkı yok diyor. Yani orda siz oralı değilsiniz diye herkes sizi başüstünde tutar o yönden kaygınız varsa hiç tereddüt etmeyin inşallah doğunun güzel şehirlerinden birine çıkar tayininiz

Yaşadığınız yerde sıkıntılarınız varsa şehir değiştirmek iyi bir çözüm bence. Ben doğuda yaşamadım ama duyduklarıma göre Van, Erzurum, Iğdır iyi yerlermiş. Iğdır'ın iklimi biraz daha iyi diğer doğu illerine göre.

Özlem sıkıntı oluyor.
Eğer benim gibi arkadaş da edinmezsen, ev kuşu olursun iyice :)
Çünkü gidip gezebileceğin bi yer olmuyor.
Gezmek için ve alışveriş için başka bi ile geçiyoruz.

Ben giderim de şimdi kocama yoğun baskı aşamasına girsem mi diye düşüneyim. Suan bile herşeyim kısıtlı yani pek mutlu olamıyorum. O yuzden cok istiyorum. Ama eşim cok kararsız. Bir bakıyom olumlu gibi bir bakıyom zor dio. Sorun cok olur dio. Sürekli yer değişecek diyor düzenimiz bozulacak diyor

Hangi ile gideceği belli mi?

İşte bi de cocuk var onun geleceği eğitimi için kaygılıyım yani

Daha sınava girecek geçerse mülakat. Sonra atama yani daha kesin bişey yok

İşte tereddüt bundan yaşıyoz cnm allahtan hayırlısı inşallah cnm

Ne kadar süre orda olacaksınız birde sorun olmayan yer yokki eğer bişey olacaksa bu en batı yerde de olur hiçbir şekilde engelleyemezsin

İki yıl cnm işte bilmiyorum kafam cok karışık burda da huzurlu mutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…