LOjman olur olsa askeri içi o da bende düşünmüyorum kurulu evim olsa oturayım ama o da yok şuan ailemin yanındayımOrda yaşayan insanlar nasıl gidiyormuş peki ….. o kadar da değildir yani sokağa çıkıpta insanları tarayacak halleri yok sonuçta
Olduğunuz muhit kötüyse orası ayrı ama genel olarak da öyle değildir diye düşünüyorum
Biliyorum Şırnak silopide kardeşim askerlik yaptı yemin törenine gitmiştikLOjman olur olsa askeri içi o da bende düşünmüyorum kurulu evim olsa oturayım ama o da yok şuan ailemin yanındayım
Eşin Silopi'yi abartmış. Korktuğunuz gibi değil. Özel klinikler gırla ,küçük Bir ilçe ama korkulacak hiç Bir şey yok.Cizre Şırnak, Mardin hepsi yakın , gönül rahatlığıyla git.Merhabalar. Eşim şırnak silopiye tayin oldu. Ama karakola. Eğer beni lojmana getirirse 15 gğnde 1 gelecekmiş. Önemli değil ben her türlü gitmek istiyorum kurulu bir düzenimiz yok zaten. 2 yıl ayrıydık nişanlılık döneminde 2 aylık evliyiz gene uzağa attı. Sağlık açıco iyi değil dedi tek başına hastaneye gidemezsin tekin değil dedi 5 haftalık da gebeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kadar şartların kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi lğtfen
Orda yaşayanlar nasıl yaşıyor? Burda biraz korkuyla abartı var gibi..Merhabalar. Eşim şırnak silopiye tayin oldu. Ama karakola. Eğer beni lojmana getirirse 15 gğnde 1 gelecekmiş. Önemli değil ben her türlü gitmek istiyorum kurulu bir düzenimiz yok zaten. 2 yıl ayrıydık nişanlılık döneminde 2 aylık evliyiz gene uzağa attı. Sağlık açıco iyi değil dedi tek başına hastaneye gidemezsin tekin değil dedi 5 haftalık da gebeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kadar şartların kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi lğtfen
Ne saçma mantık, kız gitseydi 1.5 metrelik inci tanesi onu aldatmayacak mıydı?Orda yaşayanlar nasıl yaşıyor? Burda biraz korkuyla abartı var gibi..
Yerinizde olsam eşimin yanında olurum.
Bir tanıdığımızın eşine de paralı askerlik çıkmıştı. Kız ailemde kalırım dedi ve kaldı sonuç. 1.5 metrelik inci tanesi kocası orda kızı aldattı. Üstelik çocukları da vardı.
Sizde gidin oradaki insanlar nasıl yaşıyorsa sizde yaşarsınız.
Yahu tabi aldatan her türlü aldatır o ayrı. O küçük bir anektotdu..Ne saçma mantık, kız gitseydi 1.5 metrelik inci tanesi onu aldatmayacak mıydı?
Sırf kocamız aldatmasın diye götle don gibi mi olalım ?
Ayrıca Normal yaşayan halk ile mukayese yapmayın, konu sahibinin eşini dış karakola verdilerse yine ayrı kalacaklar. Zaten ayrı kalacaklarsa neden evini taşısın? Birde gebelik var. Aldatilmamak için mi ?
Elbette fikirlerimiz aynı olmak zorunda değil. Ama mantık çerçevesinde olmak zorunda. Ve bahsettiğiniz anektot pek o çerçevede değildi. Heleki karar aşamasında birine yazılıyorsa :)Yahu tabi aldatan her türlü aldatır o ayrı. O küçük bir anektotdu..
Zaten konu sahibi gidince 15 gün de bir görüşmeye razı.
Neden oradaki halkla mukayese olmasın. Gayette isterse uyum sağlayabilir.
Ayrıca, her sene bir sürü memur Öğretmen atanıyor oralara. Onlar yaşıyorsa konu sahibi de yaşar.
Fikirlerimiz aynı olmak zorunda değil:)
O anektod tam da o çerçevedeydiElbette fikirlerimiz aynı olmak zorunda değil. Ama mantık çerçevesinde olmak zorunda. Ve bahsettiğiniz anektot pek o çerçevede değildi. Heleki karar aşamasında birine yazılıyorsa :)
Halkla mukayese etmeyin dememin sebebi, Halk yada normal atanan vatandaş her türlü ailesi ile sivil bir konutta Yaşar dip dibe.
Dıs karakola giden askerin eşi ne yapacak, adam zaten karakolda yaşıyor. 15 günde bir eve ya gelecek ya gelmeyecek. Bu noktada eşi haklı, hamilelik sürecinde hiç bilmediği bir yerde, acil bir durum olsa yalnız basina ne olacak. evet yeni evli herkes evinde eşiyle olmak ister. Ama askeriye böyle maalesef.
Merhaba fikriniz izin teşekkür ederim. Şuan kurulu bir düzenim yok dediğim gibi ailemin yanındayım ama ev ev üstüne de olmuyor maalesef. Lojman olursa ya oraya gidicem olmazsa da bu şehirde bir ev tutulacak. Hep ayrıydık biz s3vgiliyken nişanluyken 2 aylık evliyiz 5 haftalık da hamileyim. Burda da hastaneye kendim gidip geliyorum arabayla. Aynı şart orda da olur diye düşünüyorum. Tek başıma da günlük ihtiyaçlarımı karşılacak kadar abartı bir tenhalıkta olmacağıno düşünmüyorum. Eşim abarta abarta anlatıyor yok kendin gidrmezsin vs vs bir sürü insan yaşıyor orda ben bunu anlamak istiyorum. Tayinciler var atanan öğretmen doktorlar var onlar da sivil hayatı yaşıyor sonuç olarak kafam çok karışıkNe saçma mantık, kız gitseydi 1.5 metrelik inci tanesi onu aldatmayacak mıydı?
Sırf kocamız aldatmasın diye götle don gibi mi olalım ?
Ayrıca Normal yaşayan halk ile mukayese yapmayın, konu sahibinin eşini dış karakola verdilerse yine ayrı kalacaklar. Zaten ayrı kalacaklarsa neden evini taşısın? Birde gebelik var. Aldatilmamak için mi ?
Konu sahibine cevabende, eğer dış karakola vermedilerse. Sizinle lojmanda kalabilecekse sürekli düşünmeyin, tabiki aile birliginiz için en iyi yer eşinizin yanı. Ama yok siz lojmanda tek kalacaksınız (ki lojman garantimi belli değil ) eşiniz görevde olacaksa bence bu risk alınmaz.
Çok teşekkür ederim :)O anektod tam da o çerçevedeydi
Size uyar yada uymaz ben konu sahibine yazdım. Sizin mantığınıza uydurmak zorunda değilim.
Ben konu sahibini destekliyorum kocasının yanında olsun. Her hamile kalan anasının babasının yanında mı?
Ben de yaşadım. Aylarca hatta yıllarca evinden ayrı yaşayan nice memur var Çoğunun 15 günde bir eşini görme şansı bile yok.
Kafanız hiç karışmasın Gidin görün Akıllı bir kadınsınız size uyarsa gayette kalırsınız. Olmuyor çok zorlanırsanız. O zamanda bir çözüm bulursunuz.Merhaba fikriniz izin teşekkür ederim. Şuan kurulu bir düzenim yok dediğim gibi ailemin yanındayım ama ev ev üstüne de olmuyor maalesef. Lojman olursa ya oraya gidicem olmazsa da bu şehirde bir ev tutulacak. Hep ayrıydık biz s3vgiliyken nişanluyken 2 aylık evliyiz 5 haftalık da hamileyim. Burda da hastaneye kendim gidip geliyorum arabayla. Aynı şart orda da olur diye düşünüyorum. Tek başıma da günlük ihtiyaçlarımı karşılacak kadar abartı bir tenhalıkta olmacağıno düşünmüyorum. Eşim abarta abarta anlatıyor yok kendin gidrmezsin vs vs bir sürü insan yaşıyor orda ben bunu anlamak istiyorum. Tayinciler var atanan öğretmen doktorlar var onlar da sivil hayatı yaşıyor sonuç olarak kafam çok karışık
Siz daha düzeniniz yokken 2 aylık evliliğe hamile kalmışsınız, üstüne kocanız hala sizi istemiyor. Yanlışlar silsilesi, bir sürüde yaşayan tanıdığım insan var şırnakta. Doğuda doğuracak ilk kişi siz olmayacaksınız sonuçta, yan illerede gidebilirsiniz, zaten ayda 1 kontrol oluyor,gerekirse son aylarda ailenizin yanına gelir orada doğum yaparsınız.Merhaba fikriniz izin teşekkür ederim. Şuan kurulu bir düzenim yok dediğim gibi ailemin yanındayım ama ev ev üstüne de olmuyor maalesef. Lojman olursa ya oraya gidicem olmazsa da bu şehirde bir ev tutulacak. Hep ayrıydık biz s3vgiliyken nişanluyken 2 aylık evliyiz 5 haftalık da hamileyim. Burda da hastaneye kendim gidip geliyorum arabayla. Aynı şart orda da olur diye düşünüyorum. Tek başıma da günlük ihtiyaçlarımı karşılacak kadar abartı bir tenhalıkta olmacağıno düşünmüyorum. Eşim abarta abarta anlatıyor yok kendin gidrmezsin vs vs bir sürü insan yaşıyor orda ben bunu anlamak istiyorum. Tayinciler var atanan öğretmen doktorlar var onlar da sivil hayatı yaşıyor sonuç olarak kafam çok karışık
Tabi aldatan her türlü aldatır deyip, arkadaşım gitmedi kocasıda aldattı demekO anektod tam da o çerçevedeydi
Size uyar yada uymaz ben konu sahibine yazdım. Sizin mantığınıza uydurmak zorunda değilim.
Ben konu sahibini destekliyorum kocasının yanında olsun. Her hamile kalan anasının babasının yanında mı?
Ben de yaşadım. Aylarca hatta yıllarca evinden ayrı yaşayan nice memur var Çoğunun 15 günde bir eşini görme şansı bile yok.
Eşiniz abartmıyorda doğruları söylüyor. Siz biraz hayal dünyasında yasiyorsunuz. Aile yanında rutin kontrole gitmek başka bir şey. Tek bir kişiyi bile tanımadığınız yabancı ve görece tekinsiz bir yerde gidip gelmek başka. Ki bunun acil hallerinde ne yapacaksınız l, sanciniz tutsa tek başınıza arababa mi süreceksiniz. Ha yapılamaz değil ama değer mi ? Zaten 15 günde bir bile zor gelecek eşiniz. Yine yalnızsiniz yani, üstelik bu sefer ne aile ne arkadaş var. :)Merhaba fikriniz izin teşekkür ederim. Şuan kurulu bir düzenim yok dediğim gibi ailemin yanındayım ama ev ev üstüne de olmuyor maalesef. Lojman olursa ya oraya gidicem olmazsa da bu şehirde bir ev tutulacak. Hep ayrıydık biz s3vgiliyken nişanluyken 2 aylık evliyiz 5 haftalık da hamileyim. Burda da hastaneye kendim gidip geliyorum arabayla. Aynı şart orda da olur diye düşünüyorum. Tek başıma da günlük ihtiyaçlarımı karşılacak kadar abartı bir tenhalıkta olmacağıno düşünmüyorum. Eşim abarta abarta anlatıyor yok kendin gidrmezsin vs vs bir sürü insan yaşıyor orda ben bunu anlamak istiyorum. Tayinciler var atanan öğretmen doktorlar var onlar da sivil hayatı yaşıyor sonuç olarak kafam çok karışık
askeriye ile pek alakanız yok sanırım, konuşuyorsunuz
Ben şunu anlamadım; zaten sevgiliyken bile ayrıymışsınız. Yani ömür boyu ayrı kalacağınız veya düzeninizin olmayacağı taa sevgiliyken bile belliymiş. İkiniz de bunu bilerek evlenmişsiniz. Ee şimdi eşinin " yok Silopi'de yapamazsın, şöyle kötü, böyle beter" demesi çok saçma değil mi? Madem öyle evlenmeseydiniz. Çünkü bugün görev yeri Silopi olur, yarın Şemdinli olur. Geçici görev değil ki bu bir iki sene sabredilsin.Merhaba fikriniz izin teşekkür ederim. Şuan kurulu bir düzenim yok dediğim gibi ailemin yanındayım ama ev ev üstüne de olmuyor maalesef. Lojman olursa ya oraya gidicem olmazsa da bu şehirde bir ev tutulacak. Hep ayrıydık biz s3vgiliyken nişanluyken 2 aylık evliyiz 5 haftalık da hamileyim. Burda da hastaneye kendim gidip geliyorum arabayla. Aynı şart orda da olur diye düşünüyorum. Tek başıma da günlük ihtiyaçlarımı karşılacak kadar abartı bir tenhalıkta olmacağıno düşünmüyorum. Eşim abarta abarta anlatıyor yok kendin gidrmezsin vs vs bir sürü insan yaşıyor orda ben bunu anlamak istiyorum. Tayinciler var atanan öğretmen doktorlar var onlar da sivil hayatı yaşıyor sonuç olarak kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?