Tayin

Teşekkürler

O kadar yazdığımdan bunu mu anladınız? Buraya yazarken detay vermek zorunda değilim.

Konu sahibi evin barkın belli olsun kocanla kal. Dediğim gibi duruma göre hareket edersin
Kocasi yok kocası ablacım anlamıyor musun ya adam kadınla oturmayacakkkk. Ayh içim şişti.

Puuuu, 1.5 metrelik adamın birden çok talibi oluyormuş demek

Vallahi zamanında Silopi’ye öğretmen kuzenim atandı hiç de öyle korkutacak gibi bir yer değil gayet kız üç küsür sene kaldı orada tek başına hem de. Ben anlamıyorum bu hamile kalma acelesini de kusura bakmayın ortada daha ev yok koca yok aile evinde hamile kalıyorsunuz adam da istemiyor sizi peşinde. Bravooo

Puuuu, 1.5 metrelik adamın birden çok talibi oluyormuş demek
Yani, görmenizi çok isterdim. Karısı çok güzel bir kızdı.

Boyu posu hepi topu karısının omuzuna geliyor.

Boyu kadar yerin dibinde de varmış demek ki kafa aldatmaya çalışmış. Orda ki kadına da ev açmış..

Kadın ne yaptı? Gitti adamla barıştı yanına taşındı. Güyya adam pişman

Bende Şırnak'ta farklı bir ilçedeyim. Silopi'ye defalarca gittim, merkezden çok daha iyi durumda. Küçük bir yer evet ama her aradığınızı bulabileceğiniz bir yer. Velev ki bir konuda eksik kaldı, o zaman da diğer ilçelerden her şeyi halledebiliesiniz.

Eşiniz götürmek istemediği için bahane bulmuş olabilir mi bilemedim. Çünkü benim 4 yaşına girmek üzere bir oğlum var ve Şırnak'a geldiğim zaman 10 aylıktı. Burada sizi tek zorlayacak olan şey doğum olabilir sağlık şartları genel olarak kötü evet. Ama birkac tane özel klinik var kadın doğum alanında, doğuma kadar ki süreci rahat geçirirsiniz merak etmeyin.

Ne kadar kırıcısın ya

Gebesin saglıkcısında rapor al dogurana kadar doğumdan sonra 2 yıl ucretsiz izin .ben öyle yapmıstım

Gebesin saglıkcısında rapor al dogurana kadar doğumdan sonra 2 yıl ucretsiz izin .ben öyle yapmıstım
Arada ailenin yanına git keyfine bak eşinden ayrı kalma duzenını kur 15 gunde bir de olsa

Arada ailenin yanına git keyfine bak eşinden ayrı kalma duzenını kur 15 gunde bir de olsa
Teşekkğr ederim kibarlığınızı bozmayıp kırmadan yorum yapıp fikir verdiğiniz için :)

Ne kadar kırıcısın ya
Sevgiliyken de nişanlıyken de ayrıymışsınız, şimdi evlenmişsiniz gene ayrı kalacak gibi duruyorsunuz. Evlenip aynı evde yaşamaya başlamak sevgili olmaktan, nişanlı olmaktan çok farklı. Daha bunu deneyimlemeden 3. haftanızda hamile kalmanız genel mantık çerçevesinde akla yatmıyor. Size mantıklı geliyor ki yapmışsınız ama burası halka açık bir platform maalesef duymak isteyemeceğiniz yorumlar da gelecek, bunu bilmeniz gerekir.

Bence eşin haklı, yeni hamilesin ilerledikçe zorlaşacak hem fizyolojik hem psikolojik olarak yalnız olmak çok zor, adam 15 günde 1 anca gelecek kanaman veya ağrın olursa ne yapacaksın ? Bilmediğin bir şehirde tek yaşayacaksın bence gereksiz macere arıyorsun, evlenirken adamın işini biliyordun sonuçta veya hamile kalırken, keşke tayin yerlerini bekleyip öyle çocuk planlasaydin

Arkadaşım eşinin doğu görevini silopi'de yaptı. Çok seviyordu orayı. Bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Silopiden daha ufak mahrumiyet bölgesi denilebilecek yerde 6 sene kaldım.
Hastanesi doktorları imlanları vardı.
Batıya göre daha ulaşılır oluyorlardı nüfus yoğunluğu az oşduğu için.
Bu açıdan endişe etmeyin.Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…