TeşekkürlerBen şunu anlamadım; zaten sevgiliyken bile ayrıymışsınız. Yani ömür boyu ayrı kalacağınız veya düzeninizin olmayacağı taa sevgiliyken bile belliymiş. İkiniz de bunu bilerek evlenmişsiniz. Ee şimdi eşinin " yok Silopi'de yapamazsın, şöyle kötü, böyle beter" demesi çok saçma değil mi? Madem öyle evlenmeseydiniz. Çünkü bugün görev yeri Silopi olur, yarın Şemdinli olur. Geçici görev değil ki bu bir iki sene sabredilsin.
Keşke bunları iyice planlayıp evlenseydiniz ve hemen hamilelik olmasaydı.
Ha bu saatten sonra napılır? Kocan neredeyse sen de oraya gideceksin, bu kadar. Diğer insanlar nasıl yaşıyorsa siz de öyle yaşarsınız.
Kocasi yok kocası ablacım anlamıyor musun yaO kadar yazdığımdan bunu mu anladınız? Buraya yazarken detay vermek zorunda değilim.
Konu sahibi evin barkın belli olsun kocanla kal. Dediğim gibi duruma göre hareket edersin
Tamam ablacımKocasi yok kocası ablacım anlamıyor musun yaadam kadınla oturmayacakkkk. Ayh içim şişti.
Puuuu, 1.5 metrelik adamın birden çok talibi oluyormuş demekOrda yaşayanlar nasıl yaşıyor? Burda biraz korkuyla abartı var gibi..
Yerinizde olsam eşimin yanında olurum.
Bir tanıdığımızın eşine de paralı askerlik çıkmıştı. Kız ailemde kalırım dedi ve kaldı sonuç. 1.5 metrelik inci tanesi kocası orda kızı aldattı. Üstelik çocukları da vardı.
Sizde gidin oradaki insanlar nasıl yaşıyorsa sizde yaşarsınız.
Yani, görmenizi çok isterdim. Karısı çok güzel bir kızdı.Puuuu, 1.5 metrelik adamın birden çok talibi oluyormuş demek
Bende Şırnak'ta farklı bir ilçedeyim. Silopi'ye defalarca gittim, merkezden çok daha iyi durumda. Küçük bir yer evet ama her aradığınızı bulabileceğiniz bir yer. Velev ki bir konuda eksik kaldı, o zaman da diğer ilçelerden her şeyi halledebiliesiniz.Merhabalar. Eşim şırnak silopiye tayin oldu. Ama karakola. Eğer beni lojmana getirirse 15 gğnde 1 gelecekmiş. Önemli değil ben her türlü gitmek istiyorum kurulu bir düzenimiz yok zaten. 2 yıl ayrıydık nişanlılık döneminde 2 aylık evliyiz gene uzağa attı. Sağlık açıco iyi değil dedi tek başına hastaneye gidemezsin tekin değil dedi 5 haftalık da gebeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kadar şartların kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi lğtfen
Ne kadar kırıcısın yaVallahi zamanında Silopi’ye öğretmen kuzenim atandı hiç de öyle korkutacak gibi bir yer değil gayet kız üç küsür sene kaldı orada tek başına hem de. Ben anlamıyorum bu hamile kalma acelesini de kusura bakmayın ortada daha ev yok koca yok aile evinde hamile kalıyorsunuz adam da istemiyor sizi peşinde. Bravooo
Gebesin saglıkcısında rapor al dogurana kadar doğumdan sonra 2 yıl ucretsiz izin .ben öyle yapmıstımMerhabalar. Eşim şırnak silopiye tayin oldu. Ama karakola. Eğer beni lojmana getirirse 15 gğnde 1 gelecekmiş. Önemli değil ben her türlü gitmek istiyorum kurulu bir düzenimiz yok zaten. 2 yıl ayrıydık nişanlılık döneminde 2 aylık evliyiz gene uzağa attı. Sağlık açıco iyi değil dedi tek başına hastaneye gidemezsin tekin değil dedi 5 haftalık da gebeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kadar şartların kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi lğtfen
Gebesin saglıkcısında rapor al dogurana kadar doğumdan sonra 2 yıl ucretsiz izin .ben öyle yapmıstımMerhabalar. Eşim şırnak silopiye tayin oldu. Ama karakola. Eğer beni lojmana getirirse 15 gğnde 1 gelecekmiş. Önemli değil ben her türlü gitmek istiyorum kurulu bir düzenimiz yok zaten. 2 yıl ayrıydık nişanlılık döneminde 2 aylık evliyiz gene uzağa attı. Sağlık açıco iyi değil dedi tek başına hastaneye gidemezsin tekin değil dedi 5 haftalık da gebeyim ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kadar şartların kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi lğtfen
Arada ailenin yanına git keyfine bak eşinden ayrı kalma duzenını kur 15 gunde bir de olsaGebesin saglıkcısında rapor al dogurana kadar doğumdan sonra 2 yıl ucretsiz izin .ben öyle yapmıstım
Teşekkğr ederim kibarlığınızı bozmayıp kırmadan yorum yapıp fikir verdiğiniz için :)Gebesin saglıkcısında rapor al dogurana kadar doğumdan sonra 2 yıl ucretsiz izin .ben öyle yapmıstım
Arada ailenin yanına git keyfine bak eşinden ayrı kalma duzenını kur 15 gunde bir de olsa
Sevgiliyken de nişanlıyken de ayrıymışsınız, şimdi evlenmişsiniz gene ayrı kalacak gibi duruyorsunuz. Evlenip aynı evde yaşamaya başlamak sevgili olmaktan, nişanlı olmaktan çok farklı. Daha bunu deneyimlemeden 3. haftanızda hamile kalmanız genel mantık çerçevesinde akla yatmıyor. Size mantıklı geliyor ki yapmışsınız ama burası halka açık bir platform maalesef duymak isteyemeceğiniz yorumlar da gelecek, bunu bilmeniz gerekir.Ne kadar kırıcısın ya
Gerçekler acıtır. Minnoş olma gibi bir amacım yok.Ne kadar kırıcısın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?