tayin

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
Hanımlar merhaba.buraya birkaç konu açmıstim.suan nisanliyim.nisanlim askerde.ben kamu calisaniyim nisanlim istanbulda ozel okulda calisiyor.ailesi biraz problemli ozellikle gorumcem.temiz degiller devamli birbirlerinin evindeler musaitmi degilmi dusunmeden.ben calisiyorum malum ve bu zamanki yasam tarzimada da boyle seyleri sevmedim hic.ben ailemin oldugu sehirde gorev yapiyorum.burda nisanlima iş ayarladim kirasida uygun bir semtte ev tutacagiz diye dusunduk nisanlimla.ama esi ozelde calisanlar icin 1 yil sarti geldi onceden 3 yil kesintisizdi.simdi nisanlim istanbula tayin aldirmami istiyor.ama ben istemiyorum sizce ne yapmaliyim

Aman ha sakın ha, bakın ben de her gideceğimizde karaları bağlarım, çok pisler, misafirlik anlayışı yok. Tek tek yazmayayım, tamamen tersiz. Çok sıkıntı çekiyorum senede 1 kere bile olsa, değil ki sürekli dip dibe, aynı yerde.
İyi bir davranış değil ama gerekirse yalan söyleyin, tayin olmadı, bilmem ne eksikmiş vs. Nişanlınız gelsin. Çok ciddi sorunlar yaşarsınız, uzak olmak en güzeli.

Bu sizin ortak vereceginiz bir karar.. Siz nasıl ki kendi şehrinizden ayrılmak istemiyorsanız onun da kendi düzenini bozmak istememesine hak verdim ben..

Bende öyle düşünüyorum hemde üniversite okuyorum müdürüm çok yardımcı bu konuda o da yardimci olacak gitmemem icin okulu ve iyi calismami bahane edecek illa israr ederlerse kurum onaylamadi diyecegim.en iyisi bu degil mi

Hanımlar merhaba.buraya birkaç konu açmıstim.suan nisanliyim.nisanlim askerde.ben kamu calisaniyim nisanlim istanbulda ozel okulda calisiyor.ailesi biraz problemli ozellikle gorumcem.temiz degiller devamli birbirlerinin evindeler musaitmi degilmi dusunmeden.ben calisiyorum malum ve bu zamanki yasam tarzimada da boyle seyleri sevmedim hic.ben ailemin oldugu sehirde gorev yapiyorum.burda nisanlima iş ayarladim kirasida uygun bir semtte ev tutacagiz diye dusunduk nisanlimla.ama esi ozelde calisanlar icin 1 yil sarti geldi onceden 3 yil kesintisizdi.simdi nisanlim istanbula tayin aldirmami istiyor.ama ben istemiyorum sizce ne yapmaliyim

geleceğini ümşitli görmediğin ve endişe taşıdığın bir şeyi yapmak için
kendini zorlama
mustakbel eşinle açık açık konus
endişelerini dile getir
istanbulun ağır ekonomik şartlarını da bilhassa hatırlatırsın :KK66:

Tayine basvurmus da olmamis gibi yapabilir misin? En mantiklisi bu bence, istedim olmadi. Basin agrimis olmaz.

Bende öyle düşünüyorum hemde üniversite okuyorum müdürüm çok yardımcı bu konuda o da yardimci olacak gitmemem icin okulu ve iyi calismami bahane edecek illa israr ederlerse kurum onaylamadi diyecegim.en iyisi bu degil mi
Yalan söylemek hoş değil, ama sizin durumunuzda şart, çok şart, zorunlu.

Bu sizin ortak vereceginiz bir karar.. Siz nasıl ki kendi şehrinizden ayrılmak istemiyorsanız onun da kendi düzenini bozmak istememesine hak verdim ben..
Kendi duzeni yok yalniz onun orada.ailesi ve akrabalari kizin pesinden mi gideceksin bilmem ne diyerek asagilayip laf soktugundan etkileniyor o.ben istanbul disindan baska sehre gitmeye raziyim ben illaki bu sehir olsun demiyorum

Nişanlınızla karşılıklı konuşun. Kurum onaylamadı falan demeyin. Evleneceğiniz insana yalan söylemeyin.
Ayrıca, yalanla birşeyleri düzeltmeye yoluna sokmaya çalışmayın. Onun ailesi o, isteseniz de istemesiz de, uzaktada olsalar.. Bu sefer sizin şehrinize gelir haftalarca kalırlar..
Öğretmen misiniz ?

Kendi duzeni yok yalniz onun orada.ailesi ve akrabalari kizin pesinden mi gideceksin bilmem ne diyerek asagilayip laf soktugundan etkileniyor o.ben istanbul disindan baska sehre gitmeye raziyim ben illaki bu sehir olsun demiyorum
İşi orada diyorsunuz, iş de bir düzen..

amaaaaaaaaaan bu ne ya. erkek tarafindan karisan cok olur böyle Zaman.
isi bulan sizsiniz onlar ordan yok kiz tarafi yok bilmen ne.
size ne ya size ne istedigi yere gider. isterse kizin pesinden gider.

Memurum.gorumcemi birakip il disina cikamiyor onlar.gorumcem kocasindan dayak yiyor devamli kizlari problemli.anlattim sikintilarimi korkularimi ama ben varim diyor ama oyle olmayacak eminim.maddi sikintilar olacak diyorum ek is yaparim diyor

Canim 1 yil sarti sadece bu tayinler icin gecerli seneye tekrardan 3 yil sarti gecerli olacakmis oyle duydum

Birde şöyle bir mevzu var ailem devamli dugunu erteleyip duruyor.yok su alinsin yok su olsun diyip diyip erteliyorlar 2 yil oldu nisanlanali ve biz 6 yildir sevgiliyken nisanlandik yani 8. Yilin icindeyiz.biktim artik ve kacmaya karar verdim

Mutlu olmadığınız ve olmayacağınızı bildiğiniz yere gitmeyin. İnsan nerde mutluysa orda yaşamalı istanbul falan hikaye yani. Bu arada 1 yıla sadece meb çalışanları için indi tayin diye biliyorum.. Siz mebte mi memursunuz ?

Evet meb te memurum bende.ben nisanlimla iki aileninde olmadigi bir sehirde yasamak istiyorum bos sungerde yatmaya raziyim

X