Tayt giymek !

Frambuaz_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
39
0
36
Diğer
Sevgilim tayt giymemi istemiyor ve 2 gündür bunun tartışmasını yaşıyoruz. Sizce neden ? Kıskanç birisidir, ya anlaşamıyoruz bir türlü hem çekici geliyor diyor hem giydirmiyor nasıl bir şey buuuuu

Son düzenleme:
cevabını kendın vermıssın zaten..cünkü kıskanc birii..karar verceksın ya gıymıceksın yada ona kabul ettırıceksın..benım eşim dar kot giymemı ıstemez hatta attım onun yüzünden kavga ettık..yavas yavas basladım gıymeye tabıı üstüne uzun gıyıyorum sımdılık :) zamanı var alısıcak ztn bende kısa bısı gıyınce rahat emıyorum...biraz sen biraz o karsılıklı tavizlerle orta yolu bulucaksınız..

hahah şekerim inanmazsın bende giittim bugün yeni tayt aldım hem çekici ve tahrik edici olduğunu söylüyor hemde yok giyersen yanıma gelme diyor off off :)

Son düzenleme:
Eğer üstüne uzun giymiyorsan heryerin belli olduğu için istemiyor :)
Yada tayt giyenlere atılan lafları duyduysa ondanda istemiyordur.
Benim erkek arkadaşımda istemiyor :) Yada üstüne uzun giymemi istiyor .
Benim sevgilim çok dar şeylerde giymemide istemiyor uzlaşmaya çalışıyoruz. Tayt giyersem üstüne uzun muhakkak giyiyorum dar pantoln giyersem buna gerek duymuyorum. Oda çok sesini çıkarmıyor. Ama biliyorum k uzun giymeme ben giymek istediğim için izin veriyor yoksa tayttan hiç hoşlanmıyor :)
Bence üzerine uzun birşey giyersen sorun ortadan kalkar yada hiç mi giymeni istemiyor ?

bak işte bunu sormak gerek sevgilime :) evet yaa o da öyle söylüyor her yerim belli olurmuş felan ee ama çekici demesini biliyor, bak şimdi kıskandım :)

bak işte bunu sormak gerek sevgilime :) evet yaa o da öyle söylüyor her yerim belli olurmuş felan ee ama çekici demesini biliyor, bak şimdi kıskandım :)

Neyi kıskandın :) ?
Çekici diyor ama bunu sadece o görmek yada ona özel olmasını istiyor.
Çekici dedi diye herkesin seni görmesini istiyecek değil ya :)

Taviz verme arkadasım biz verdikte noldu her sözüyle hükmetmeye calısıyor simdi taviz verme. Kilolu biriysen sevgilin haklı olabilir tamam ama bacakların zayıfsa normal kilodaysan onun laflarına bakma giy.

yani bencede kesinlikle herşeyine de evet denmez ki. tayt gibiy kısacık bişey giyiyosan kızıyodur ama sen biliysundur nasıl giymen gerektiğini fazla takma.
benim sevgilim kıyamam diyor du ki. aşkım tayt giy üstünede triko güzel tunikler elbiseler al botlarını da çek altına oh mis :) hoşuma gidiyordu doğrusu şimdi askerde. hiç bişey yapmak istemiyorum.

benim sevgilimde kızıyor taytın üzerine kısacık kısacık şeyler giydiğimde,muhakkak tayt giydiğimde kalçamı kapatacak tuniklerden,trikolardan giyiyorum :)
yada daha modernleri var canıım önü arkasına göre daha kısa olan trikolar var tayt ve cizmeyle kombinlendiğinde süper oluyor :) aldım bugun bir tane daha. orta yolu bulmaya çalışıyoruz sevdiceğimlee :)))

erkekler şu giyim konularında evet bazen çok sıkıcı ve komik olabiliyorlar.benim eşimde tayt vs giymemi istemezdi.tayt gyip üstüne tunik giyceksen taytn anlamı ne derdi mesela,mantığa bakın yani gelde buna cvp ver evlenmeden önce dışarı,dışarı çıkcağım zmn camde görmek isterdi.bende bi süre snra skıldım ve önce onun tmm dyeceği şeyleri giyp,cami kapaynca değiştirirdmevt kandırırdm bi nevi garibimi ama 2tarafta rht ederdişmdi evliyiz.ve o derecede bi kıskançlığı yok.taytta giyiyorum maytta e tabi o yanımda ya onlar için önemli olanda bu ztn kızlar takmayııııın anın tadını çıkarın

benim nişanlımda kıskançlığından peçe giydirecek nerdeyse
çok boyanma
çok dar giyme
saçlarını doğal rengine tekrar boyat
topuklu tercih etme
oje sürme
vs..
anam bir askere gitti
bana bitkisel hayat bıraktı
olacak iş değil
ben nerde ne şekil giyineceğimi ne yapacagımı cok iyi biliyorum
her şeyine de amin diyemem ayol

Son düzenleme:
Benimki de tayt giyme elbise giyme,dar kot giyme aaa ama, ben de taytı zaten kısacık üstlerle giymiyordum mesela, orta yolu bulmalıyız dedim. Aynen kızların da dediği gibi çekici olduğu için giymemizi istemyorlar, ama ben de tayttan da vazgeçsem elbiseden asla vazgeçemem. Onu kırmak da asla istemem ama makul istekler olmalı Mesela dedim şu kadar kısa giyme diyebilirsin ya da tayt üstüne şunu giyme diyebilirsin ama onu giyme bunu giyme nereye kadar.. sonu yok kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…