taze anne adayıı :)

sevilay ridvan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
6
0
6
31
merhaba kızlar bende tam tamına bugün 13 hafta 3 günlük hamileyim ilk hamilleligim 20 yaşındayım ama normal bir hayatım var yani değişmedi hiç birşey hissetmiyorum bulantım yok kusmam yok başdönmem yok agrım yok nazım yok hiç hamile gibi degilim anlıycagınız sadece baş agrım var buna ney iyi geliyor bileniniz var mı ?

Şümdiden hayırlı olsun ama, ama bu yaşta hamile olmak biraz tuhaf, keşke önce üniversite eğitimi alıp, kendinizi eğitimli biri olarak yetiştirseydiniz. Neyse herkezin kendi kararı. Baş ağrısı zamanla geçer, bol bol dinlenmeyebak.

Hayırlı olsun canm bazı hamileliklerde oluyor böyle sorunsuz da geçebiliyor . Ama günler arttıkça bel ve karın aqrıların başlıycak ve baş agrısının sebebi ise vücuttaki hormon seviyesinin yükselmesinden dolayı olan birşey Minoset agrı kesici kullanabilirsin bi zararı olmaz

kızlar mrb dun test yaptırdım 10000 cıktı degerlerım doktorla bugun konuscaz 10000 (18hf) yazıyo yanında ama benı m karnım buyumedı hıc akıl vern banaaa

ultrason baktırdık canım bebegın kesesı göruldu doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedı bı acıklma yapmadı fazla anlamadım yaa

canım sadece kese de 10000 olmaz bebek bile görünmedi mi cok hızlı artmış değerin ıkız bile olsa değer cok yüksek gibi geldi bana normalde 5000 de bebek görünür hatta kalp atışı bile duyulur

canım sadece kese de 10000 olmaz bebek bile görünmedi mi cok hızlı artmış değerin ıkız bile olsa değer cok yüksek gibi geldi bana normalde 5000 de bebek görünür hatta kalp atışı bile duyulur
bılmıyom canm anlamadım bsey vala dengem alt ust oldu ya kasıklarım karnım acayp agrıyo of

teşekkür ederim :)

yarın hastaneye gıtcemm heerks cınsıyetını ogrenırsın dıyo erkenmı acebaa nezaman ögrenılıyoo bılen varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…