bana daha degısık bırsey oldu;
cesıtlı sebeplerden oturu kızımın kakişcagızını hastaneye bırakmak zorundaydık tahlıl ıcın...
doktor ıcın oturmus beklerken bızımkı mızırdandı bende hayatımda ılk kez (ılk cocugum,ılk tecrubem ) emzırme odasına gırdım...emzırıcem gaita ıcın beklıcem.
tam emzırme ıslemıne koyuldum degısık bı utanma sıkınmayla sankı herkes bana bakıyor gıbı hıssettım
teyzenın tekıı geldı tepeme dikildi bıze bakıyor

kızım emıyor daha 2 haftalık; memedeyken agzı kızımın basını cevırdı aaa ne guzel bı kızmıs benım torunuma benzıyor dedı !!!
ben şok

yahu kadın bırıncısı memedekı cocuga ve emzıren kadına tacızde bulunulmaz !
ıkıncısı bırının memesıne ne curretle bakmak uzere tepesıne dıkılebılıyorsun
tabı bunu suan sakın sekıldeyken soyleyebılıyorum o an nutkum tutuldu !!!
o an tek yapabıldıgım sey hızlıca toparlanıp cıkıp esıme derhal eve gıdıyoruz gerekırse son gaz bas evden hastaneye gaitayı yetıstır bu ne ya ınsanlar cıldırmıs dıyebıldım...
gıderken hemsıreye de ugrayıp orası emzırme odası mı dıkızleme odasımı bellı degıl dıye gereklı bılgıyı de verdım.
bıde mubarek herkes cocuk bakımında uzman ! onu ye sunu yeme cocuga soyle yap bunu gıydır!!!
ya ben dogurdum bu kızı benden ıyı kımse bılemez evladımı ılk kez anne olabılırım ama nefesınden aglamasından bılıyorum ne dedıgını ne cok karısıyorlar ya , lohusalık depresyonuna cevre sokuyor yemın ederım