Taze Anneler Size De Saldırıyorlar Mı?

ben de bebiş daha küçükken sling e koyar çıkardım gezmeye, pek karşılaştığı bişey diil milletin bu civarda o uüzden baya garipseyenler oluodu, değişik bakışlarla karşılaşıodum. çok takmıodum onları ama bazı teyzelerin de pek hoşuna gidiodu ayy ne tatlı uyumuş falan diolardı ozm mutlu oluodum:KK37:

bu arada kanguruda bebiş görünce benim de içim bi garip oluo ama kimseye bişi demiorum tabi:KK22:
ama sling i tümm annelere tavsiye ederim evde dışarıda her yerde süper süper:21:

ne bılım... goguste emen bebegı yabancı bırı pat dıye gelıp memenden cekıp ayyyy ne tatlıymıs deyınce ınsanın normal karsılayası gelmıyor :)
acıyan gogus ucumda cabası
ben emzıren kadına bakmaya cekınırım rahatsız olmasın dıye futursuzca kadının soguk elını hıssettım
ılk kez kocamdan baska bı el mememı elledı :KK70:
aynen bende bakmamaya özen gösteririm emziren birine.
kadının zaten yaptığı başlı başına saygısızlık

Sizin ne güzel disardaki teyzeler mudahilmis olaya.Benim bitane evde başımda var sürekli cik cik konuşan.Kaynanam sanmayın sakın KOCAM..Insan herseye karışır mı yaaa.Cocukla ilgili benden çok soylicek şeyi var masallah sanki ben diil o dogurdu.Kışın çocuk cikarilmaz ona göre hemde hic..Bagisikligi güçlensin falan anlamaz.Anlatıyorum cabaliyorum yine anlamıo.Artık kavga etmekten yoruldum bende gizli gizli bildigimi okuyorum cogu kez.Cünkü koca katili olmama az kaldi bu gidişle:KK6::KK6:

Benim de başıma 1-2 geldi,bi keresinde yazın kızımla sahile inmiştik hava çok sıcaktı saat 4-5 civarıydı kızımın ayaklarını pike ile örtmüştüm fakat çocuk pikeyi istemiyor itiyor sahildeyiz diye ne olur ne olmaz almıştım,bi tane orta yaşlı kadın yanımdan geçerken aaa üşüyor bu çocuk diye söylendi hatta yanıma gelmek için duracak gibi oldu(!) ama ses tonunu duysanız sanırsın onun çocuğu,ben de başımı çevirdim sert sert baktım tövbee deyip başımı çevirdim neyse ki kadının yanındaki kocasıydı heralde ya sanane başında annesi var sana mı kaldı diye azarlayınca içimin yağları eridi. En nefret ettiğim insan tipi böylelerinin yaşına başına bakmadan yapıştıracaksın cevabı terbiyesizler ya:mad:

Sizin ne güzel disardaki teyzeler mudahilmis olaya.Benim bitane evde başımda var sürekli cik cik konuşan.Kaynanam sanmayın sakın KOCAM..Insan herseye karışır mı yaaa.Cocukla ilgili benden çok soylicek şeyi var masallah sanki ben diil o dogurdu.Kışın çocuk cikarilmaz ona göre hemde hic..Bagisikligi güçlensin falan anlamaz.Anlatıyorum cabaliyorum yine anlamıo.Artık kavga etmekten yoruldum bende gizli gizli bildigimi okuyorum cogu kez.Cünkü koca katili olmama az kaldi bu gidişle:KK6::KK6:
Kız benimki gibiymiş seninki de :-) 1 yaşındaki oğluma havuç salatalık veriyorum dişi çıkıyor kemirsin diye bağıra bağıra alır yok boğulur yok bilmem ne tövbe yarabbi :-) :-) :-)

Üslüp çok önemli eğer iyi niyetli olsa tatlı dille bi şeyler der veya bana sorar ama azarlamaya kalkması kesinlikle iyi niyetli olmadığını düşündürüyor haliyle. Ama toplasanız bi hafta anca dışarı çıktım doldum resmen bi dahaki talihli tarafımdan hapı yutacak :KK53::KK67:

Haklısınız ama kalp kırmayın snra vıcdan azabı cekersenız daha zr dıye dusunyrum ben :KK53:

Kucakta haldur huldur taşımaktan iyidir derdim sana mı sorcam derdim geçerdim
Seni nasıl taşımışlar acaba öyle söyleyenler kaç yaşındadırlar zaten hoplamışlardır kucaktan kucağa ay çöpe at bu insanları türkiyede bu hakkı görüyolar insanlar kendilerinde :)

Kız benimki gibiymiş seninki de :-) 1 yaşındaki oğluma havuç salatalık veriyorum dişi çıkıyor kemirsin diye bağıra bağıra alır yok boğulur yok bilmem ne tövbe yarabbi :-) :-) :-)
Bunu duyduğuma sevindim..Çünkü ben benimkini numunelik sanıyordum.Insan başkasında olduğunu duyunca bi rahatlıo:KK48::KK48:bi kez yanında bende bisküvi verdim kemirsin die boğazına toz kaçtı benim kız öksürmeye başladı kocama baktım bet beniz attı hık die gidiverecekti.O gün bugündür yanında sert bisi verme maceramizda son buldu:KK39::KK39:

Benim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.
:KK14:

Olmaz mııı? Her seferinde muhakkak bi teyze laf söyler. İlk zamanlar hıı hıııı,tamam,evet vs diyordm. Ama canım sıkılıyordu. Bazen tutamıyorm kendimi,gözlerimi kırpıştırarak ; "ben annesiyim" diyorm geçiyorm.. anlayana..

Bunu duyduğuma sevindim..Çünkü ben benimkini numunelik sanıyordum.Insan başkasında olduğunu duyunca bi rahatlıo:KK48::KK48:bi kez yanında bende bisküvi verdim kemirsin die boğazına toz kaçtı benim kız öksürmeye başladı kocama baktım bet beniz attı hık die gidiverecekti.O gün bugündür yanında sert bisi verme maceramizda son buldu:KK39::KK39:
Yok yok rahat ol aynılar merak etme :-) oğlan 4 yaşında hala yanında şeker gibi katı şeyler vereyim azcık öksürsün gözleri kurbağa gözü gibi dışarı çıkar bana karşı :-) :-) :-) inatla vermeye devam ediyorum birgün pes edecek elbet :-) :-) :-)

Benim üç buçuk aylık bir kızım var yeni yeni havayı güzel buldukç küçük gezintilere çıkıyoruz kızımla. Uzun süredir eve kapalı kaldığımızdan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Kızımı kanguruyla gezdiriyorum. Son çıkışımozda markete gittik ve tanımadığım orta yaşlı bi bayan birden bana senin taktığın şey ne kadar güvenli, kucağında küçücük bebek var farkında mısın? Dedi. Ama resmen azarlıyo beni. Ben neye uğradığımı şaşırdım. İlk şoku atlatınca da onu ben doğurdum onu göz göre göre tehlikeye atacak halim yok diyebildim. Tüm keyfim kaçtı eve döndük. Bi kaç defa bu şekilde çıktığımızda böyle saldırıp moralimi bozuyorlar. Herkes bi akıl satma peşinde. Size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik.
Olmazmi ayol. Onlardan her yerde var ev gezmesine gidersin herkes en iyi anne kesilir sokakta gezersin tanimadigin kadin adam kim varsa gelir karsir. Ben delirip agliyorum hemen sanki biz bisey bilmiyoruz 15 tane kitap bitirdik yani artik hangi hastalikta napilcani kendim bilebiliyorum o dereceyim ama yok halaa sirtina havlu koy kizim bu cocuk terlemis yok efendim uc kat corap giydir karni agrir:KK70:

offff o kadar çook konuşup akıl veren oluyordu ki ilk başlarda kendimi acayip yetersiz hissediyordum. yok alt oyle değişmez yok mama mı veriyorsun emzir(sanki süt var ben keyfi mama veriyorum) yok mama öyle içirilmez. kucağına alma alışır. küçücük çocuk dışarı mı çıkar hasta edeceksin(ki kışın kaloriferler bozulup ev buz gibi olana kadar hiç hasta olmadı) daha hatırlayamadığım onca şey. neyseki artık 20 aylık oldu ve öyle laf eden çok kalmadı.
bana mama veriyorsun diye kızanların başka bi arkadaşıma sütün yetmiyor mama ver dediğini duyunca şok oldum buarada.

Yolculuga cikarken bendr kanguru kullaniyorum bebegim bayiliyo simdi sekiz bucuk aylik. Bende yurutece koyuyorum bebegimi siteye cikartyorum park var yemyesil oglum kosuyo resmen deli oluyo disariya hem enerjisini atiyo hem de temiz hava aliyo. Yaslinteyzeler basliyo gurutece koyma disari cikarma ya hu benim cocugum istedigimi yaparim yarim saat cikms hava almis cok mu? Yanliz degilsin her yerde oyle saldiranlsr var.

Şimdi o teyzeler gibi yapayım mı size :D

Yürüteç çoğu ülkede yasalarca kullanımı yasaklanmış, bazı araştırmalara göre en çok bebek ölümüne sebep olan ve gelişim bozukluğuna sebep olarak yaygın kanının aksine yürümeyi öğreten değil geciktiren bir alet

Yanlış anlamayın sakın, sizin aracılığınızla yürüteç kullanan anneler belki daha önce duymamışlarsa diye söylemek istedim.

Yoksa bende biliyorum ki hiç bir bebeği annesinden daha fazla düşünemez hiç kimse. Ne yapıyorsanız oğlunuzun iyiliği içindir.

Yok canim herkese oluyor. Soyle anlatayim:

4.dogumumu yaptim otobusle bi yere gidiyoruz. 3 buyuk yanimda degil sadece en fazla 1 aylik olan oglum esim ve ben variz. Oglum acikti huysuzlandi. Bende koltuk altlarindan tutup biraz havaya kaldirip oynuyordum. Onden 40 yaslarinda bi kadin döndü bana. Oyle tutma cocugu ilk cocugun mu dedi. Yok dedim 4. Kadin onune dondu tek kelime dahi etmedi. Ben gercegi soyledim ama cok sıkılıyorsan sen de soyle işe yarıyor

Ben de bebegimi çoğunlukla kanguruyla taşıyorum, ancak dışarıda birinde ergonomik olmayan, çocuğa zarar verecek kanguru gördüğümde annesini nezaket çerçevesinde uyarıyorum. O da bebeği düşündüğüm için.
He bir kısım insanların yanıma yaklaşıp 'nefes alıyor mu o orada' dedikleri de oluyor, gülüp geçiyorum.

Ee iyide eskiden bebekleri bez parçasıyla sırtlarına sarıp gezdirirlermiş tarlalarda bile çalışırlarmış öylece, şimdikiler bebekte öncekiler değilmiydi??

Takma kafana çocuğunun rahatını senden başka kimse düşünemez senden başka da kimse bilemez "he he teyzecim bak işine hadi"de geç git...

Back
X