ilk önce evde başlıyor ziyarete gelenlerle, sut mevzusuyla saldırıyorlar önce, sonra üşür bu çocuk tek kat giydirmeciler istila ediyor her yeri, dışarı çıkınca bebek arabasıyla gören üstünde astronot mont olan bebeyi neden bir battaniyeyle prttun hasta edeceksin diyenler boy gösteriyor, kangurunun çocuklarda kemik eğriliği yaptığı dersini veren bir ablayla karşılaştım meselâ, benimkini hep kanguruda taşıdım evde de kanguruya koyar işlerimi onunla yapardım bacak eğriliği oldu kullanmaya diyor abla kendi gerizekalı ya herkesi öyle sanıyor, sonra suyun yoksa mama kullanıyorsan kullandığın mamayı aşağılamaya başlıyorlar, neden hipp kullanıyorsun yalan onlar yalan organik falan değildir o diyorlar, hele işe başladıysan yandın, yazık günah nasıl bıraktın el kadar bebeyi diyip seni kotu anne ilan edip yerlerde olan moralini 7 kat cehenneme yolluyorlar, ek gıdaya başladıysan zaten yandın evde yap kavanozlar öcü diyen bir tayfa var mesela akıllara zarar sanki pazardan marketten aldığı meyvenin tüm,yetiştirilme aşamalarını görmüş de deli gibi onu savunuyor. Bunlar başımabgelenlerin minik bir kısmı. Allah tan içime,dert eden kafayı takıp üzülen bir tip değilim çoğunun cevabını verip postalıyorum. Siz de öyle yapın. Beni tek ve en çok yaralayan işe başladığımda yapılan yorumlardı mesala,