taze anneler

Mselif

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
31
17
18
38
Selam arkadaslar, ben 5 yildir istanbulda yasiyorum burada is disinda arkadas cevrem vs yok ki erken dogum riskiyle 2 ay once ise de ara vermis durumdayim . Suanda 9 aylik hamileyim dogum bekliyoruz yada haftaya sezeryan gorunuyor :) ayni donemi yasayan taze anneler ile bir grup olusturmak istiyorum, mesajlarinizi bekliyorum . ilerde cekirdek kadroyla ws grubu , busma vb bile olabilir. Netflixde working mums diye bir dizi var ilhami ordan aldim :)

Topiğiniz hayırlı olsun, umarım sizle aynı süreci yaşayan arkadaşlar topiğe katılım sağlar, yalnız affınıza sığınarak size gözünüzden kaçan bir kuralımızı hatırlatmak isterim, whatsapp vb gruplar için topik açmak çağrı yapmak yasaktır.

Sağlıklı bir doğum dilerim:nazar:

Topiğiniz hayırlı olsun, umarım sizle aynı süreci yaşayan arkadaşlar topiğe katılım sağlar, yalnız affınıza sığınarak size gözünüzden kaçan bir kuralımızı hatırlatmak isterim, whatsapp vb gruplar için topik açmak çağrı yapmak yasaktır.

Sağlıklı bir doğum dilerim:nazar:
Tesekkur ederim ws grubu hedefim degil burdan da gorusulebilir amacim aktif iletisimde olan bir yeni anne grubu olusturmakti kurali bilmiyordum adminseniz konuyu ksldirabilirsiniz

Back
X