Ya ankara bahceci doktoru iyi gibi memnun kaldim aslinda ama kafamda soru işaretleri kaldi..Cok zahmetli olms yaama kızınız varms ne guzel Allah bagislasn..kardesi olsun istyorsanZ da gonlunuze gore olsun insallah..belki dogal yolla olur kimbilir..boyle hikayesi olanlar da var ..anatolia ve ankara tupu arastrdnz mi hic? Tabi hâlâ denmyi düşünüyorsanız..bu iki merkz hakknda iyi yorumlar goruyorm bn de cok kararsz kaldm
Karar vermk ayri bi zormus..en son islemnz ne zamn yapildi..yasiniz cok ileri deglse biraz dinlenin istersenzYa ankara bahceci doktoru iyi gibi memnun kaldim aslinda ama kafamda soru işaretleri kaldi..
6 yumurtadan 3 tanesi dollendi 1 tanesi 3.gune guzel geldi 2 si arkada dediler 5 i bekleyecegiz dediler ama bu kadar az embriyoyu 5.gune bekletmek ne kadar doğru kafamda hep bu soru
Bugun aradılar 1 tane kaldi o da geriledi 4.gunde kalmış onu da 6.gune bekletecegiz dediler moralim aşırı bozuldu yani gerek var mi 1 tane embriyoyu 6.gune götürmeye ne bileyim..
Keske istanbula gidebilsem ama maddi olarak zaten iyi değiliz orasi cok daha zorlar.
Yasim 38 cok genç te değilim artık.. maddi olarak toparlanirsam 1 kez daha de nemek istiyorum..Karar vermk ayri bi zormus..en son islemnz ne zamn yapildi..yasiniz cok ileri deglse biraz dinlenin istersenz
Insallah hayirli olan saglikla nasip olur..sz elnzden geleni yapmssnz..dua edelm..bazen teslim olmk gerekyo..insallah hayrlisi olsun..Yasim 38 cok genç te değilim artık.. maddi olarak toparlanirsam 1 kez daha de nemek istiyorum..
En son işlemim yani opu cuma günü yapildi yarin 6.gun iste tek embriyo icin arayacaklar
Masallah bizde pozitifi görür de artik hayatin baska telaslarına düşeriz insallah sagliklica...
Nerde yaptırdınız tedaviyi acaba kaç yumurta toplandi kaci embriyo olsu genelde..
Inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ve sağlıkla kucağınıza alırsınız1. Tedavim Ankara HRS Tarık Aksu. 16 yumurta toplandı, 9 embriyo oluştu, 5tanesi 5.gune geldi. 2 tanesi transfer olmuştu =negatif.
2.tedavim Ankara başkent üniv. Hastanesi göğüșen Önalan, 12 yumurta toplandı, 5 embriyo oluştu, 3tanesii 3.gune geldi. 2tanesi transfer olmuştu =pozitif ama kaybettim.
3.tedavi Diyarbakır bahceci zekki Akkum 6 yumurta oluştu, 3 embriyo 5.gün donduruldu, ikisi şuan benimle..
Çok. Zor. Süreçler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Dondurulmus emriolarinizi merkezden alıp farklı bir hastanede transferini yaptırmak istesek bu mümkünmü acaba
Allah bağışlasın canm inşallah istiyen herkese nasip olsunHiç bilgim yok açıkçası
2 oğlum var cnm biri 3 yaşında biri 2 aylık şuandarısı sizlere
Doktorlar genelde donmuş transferi öneriyor çünkü rahimde sıvı birikebiliyor. Rahim ilaca tepki vermeyip ince kalabiliyor ve hormonlar ilaçla çok yükseldiği için vücut bebeği yabancı madde görüp atıyor.Çok kararsız kaldım yumurtaların toplandı 10 tane döllenmiş yumurtam var transferimi tazemi yapmalıyım yok sa dondurulmuş olarak mı hangisi daha iyi bilemedim yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Merhaba..dondurulmus icin sans hep daha yüksek deniyor ama transfer oncesi sonrası çok fazla ilaç kullanıyoruz bizde ben bir dünya kullanıyordum belkide ondan vücudum kabul etmedi bebeğimi kürtaj oldumDoktorlar genelde donmuş transferi öneriyor çünkü rahimde sıvı birikebiliyor. Rahim ilaca tepki vermeyip ince kalabiliyor ve hormonlar ilaçla çok yükseldiği için vücut bebeği yabancı madde görüp atıyor.
Geçmiş olsun. İlaclar neden olur mu bende bilmiyorum açıkçası.Merhaba..dondurulmus icin sans hep daha yüksek deniyor ama transfer oncesi sonrası çok fazla ilaç kullanıyoruz bizde ben bir dünya kullanıyordum belkide ondan vücudum kabul etmedi bebeğimi kürtaj oldum
Dondurulmus transferden önce ve sonradn mi bahsediyorsunuz iğne falan değil hep hap fitil falan sanırım değil mi evet aslunda onlar da hormon yükseltmiyor mu ben taze oldum 3. Gün embriyorsu çift tutmadı.ama bu 2. Olacak o yüzden araştırıyorum canım tavsiyesi olan varmı.Merhaba..dondurulmus icin sans hep daha yüksek deniyor ama transfer oncesi sonrası çok fazla ilaç kullanıyoruz bizde ben bir dünya kullanıyordum belkide ondan vücudum kabul etmedi bebeğimi kürtaj oldum
Teşekkür ederim acayip bi işin içine düşmüşüz biraz şans biraz kader biraz nasip Allah yardımcımız olsunGeçmiş olsun. İlaclar neden olur mu bende bilmiyorum açıkçası.
Kesinlikle.Sansli olanlar hamile kalıp kurtuluyor. Bu işin içine girince tüp bebegin çokta başarılı olmadığına inanmaya başladım. Doktorlar arasındaki yorum farkları, tutarsızlıklar güven duygusunu zedeliyor. Allah yardımcımız olsun.Teşekkür ederim acayip bi işin içine düşmüşüz biraz şans biraz kader biraz nasip Allah yardımcımız olsun
Evet transfer oncesi ve sonrası hem iğne hem fitil hem hap kullandım.prolutex.oksapar.ecopirin.climara fort bant.estrofem.progestran.vs..benimde dondurulmus 3.gün emriosu 2si transfer edildi biri tuttu ama kalp atışı duyulmadığı için mağlesefDondurulmus transferden önce ve sonradn mi bahsediyorsunuz iğne falan değil hep hap fitil falan sanırım değil mi evet aslunda onlar da hormon yükseltmiyor mu ben taze oldum 3. Gün embriyorsu çift tutmadı.ama bu 2. Olacak o yüzden araştırıyorum canım tavsiyesi olan varmı.
Aynen bende aynını düşünüyorum artk.Allah isterse oluyor istemezse olmuyor ben bunu anladım artk.Insallah bizde o sanalcilardan oluruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallahKesinlikle.Sansli olanlar hamile kalıp kurtuluyor. Bu işin içine girince tüp bebegin çokta başarılı olmadığına inanmaya başladım. Doktorlar arasındaki yorum farkları, tutarsızlıklar güven duygusunu zedeliyor. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?