Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ben geldim topluca terkettiniz ağlarım bakın şimdi zati bunalım takılıyoz şurda senağlama

BENİ ÇİKOLATA kesmiyor

ben sakinleştirici almaya alıştım ataraks iyi geliyor bana dünya o zaman güzelleşiyorr

kızım ataraks dediğin ilaç ilaç değil yani kafayı yedin galiba kızım zanaks a başla yapma böle bak ağlarım senağlama

benim bugün tül perdeleri yıkayıp ütülemem lazım güneşlikleri yıkadım astım pazar günü onları çıkardım kaldı off ya uğraş dur şimdi

Yıkaması asmayı kolay geliyorda onları ütülemek beni öldürüyor ya ütüle ütüle bitmiyor neyse ben geliyom yardıma sana

Yıkaması asmayı kolay geliyorda onları ütülemek beni öldürüyor ya ütüle ütüle bitmiyor neyse ben geliyom yardıma sana

sağolasın kuzum valla ne iyi olur ama kıyamam ütü işi kadar pis iş yok ya bi sepette çamaşır ütü bekliyo zati sinir oluyom

ben ne ders çalışıyorum ne iş yapıyorum aman be bazen stresli oldumu canıma tak ediyor herşey.........

trfik kazası geçirdim araba yok oldu elimden
millet çatır çatır hamile kalıyor bende tık yok
sınav var bende istek yok ....................

ben bittim aslında ne zanaksı ya o da ne ben ataraksı tek geeçiyorummmmm

kızım ben kendime karamsar diyodum sen dip alasıymışsın afferim devam et bacım çok güzel oh oh harikasın

dedikodu yapmayın ha ben çalışmalara başlıoyorum inşallah bu ay hamile kalırım dua edin tamammmıııııııı

sağolasın kuzum valla ne iyi olur ama kıyamam ütü işi kadar pis iş yok ya bi sepette çamaşır ütü bekliyo zati sinir oluyom

canım benim ya valla bende bugun bütün beyaz iç çamaşırılarını topladım attım kaynara yıkandı kurumuştur onlarda ütülenecek...

güzelim emöin ol senin derdin sana büyük geliyor kafanı kaldır çevrene bi bak istersen yada bir derdim bölümüne bir göz at bak bakalım bendeki dertmi be diyomusun demiyomusun ben küçük yaşımda ne dertlerin üstesinden geldim halada geliyorum bu omuzlarıma öyle çok yük bindiki hepsini taşıyorum sende kendine gel haline şükret...

kaza geçirdim diyosun dua edip şükür etki birşeyiniz yok yada eşin yada sen hayattasın...

çocuk diyosun sonu ölüm değilya çoook çözümü var...

ders çalışamıyorum diyosun ben ne zor şartlarda ne durumlardayken ders çalıştım ahhh bir bilsen.............
off canım çikolata çektii

benimdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…